DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Pannendak rijtjeshuis vervangen

Dakpannen vervangen van een rijtjeshuis

In deze video laten we je het prachtige eindresultaat zien van een recent gerenoveerd pannendak van een rijtjeshuis in Rosmalen.

Bij deze renovatie hebben we verschillende belangrijke stappen doorlopen om ervoor te zorgen dat het dak niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam is. Allereerst hebben we tengels aangebracht. Tengels zijn smalle, houten latten die op de dakconstructie worden bevestigd. Ze zorgen voor een goede ventilatie onder de dakpannen en bieden een stevige basis waarop de pannen kunnen worden gelegd.

Daarnaast hebben we ook folie aangebracht. Dit is cruciaal voor het beschermen van het dak en de onderliggende constructie tegen vocht en condensatie. De folie fungeert als een waterdichte laag die voorkomt dat regenwater en vocht doordringen, terwijl het tegelijkertijd eventuele damp van binnenuit naar buiten laat ontsnappen. Dit helpt om schimmel en rot te voorkomen, en draagt bij aan de algehele duurzaamheid van het dak.

Tot slot hebben we nieuwe dakpannen gelegd, die niet alleen bijdragen aan de esthetiek van de woning, maar ook zorgen voor een uitstekende waterafvoer en bescherming tegen weersinvloeden.

Wil je meer weten over hoe DSP Dakdekkers jouw pannendak kan vervangen, renoveren of repareren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024,

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo