DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakwerker in België

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in België, waaronder Geel, Hasselt, Lommel en Turnhout. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Dakreparatie in België

Een vakkundig afgewerkte dakreparatie nodig in België? Wat voor soort dak je ook hebt, wij hebben de expertise om het aan te pakken. Onze dakwerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Vraag vrijblijvend informatie aan en samen komen we erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op +31 6 20 61 68 16. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Dak renoveren in België

Soms is het nodig om je hele dak te laten renoveren. Dit is voor veel mensen een enorme investering en daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je op energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 085 130 3256 of stuur ons een mail naar [email protected].

Dakproblemen voorkomen: Onderhoud is essentieel

De beste manier om dakproblemen te voorkomen, is jaarlijks een grondige inspectie van het dak uit te voeren. Houd daarnaast de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil. Maak een afspraak met ons voor dakreiniging en onderhoud. Wij staan voor je klaar!

Maak direct een afspraak voor een dakwerker bij jou in België!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.