Dakbedekking

Neem direct contact op voor het isoleren van jouw pannendak.

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Over dakisolatie

Wist je dat maar liefst 25 tot 30% van de warmte in je huis via het dak verloren gaat? Dit onnodige warmteverlies kun je voorkomen door je dak goed te isoleren. Of je nu een woning of bedrijfspand hebt, dakisolatie zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing op koude dagen. Dit is niet alleen gunstig voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Daarnaast creëer je met dakisolatie een comfortabel en gezond binnenklimaat, terwijl vocht gerelateerde problemen zoals schimmelvorming en houtrot worden tegengegaan. Schimmel en houtrot kunnen namelijk ademhalingsproblemen veroorzaken en de levensduur van je dak aantasten.

Dakisolatie combineren met een nieuw pannendak

Als je nadenkt over het vernieuwen van het dak van je huis, is het slim om ook meteen te overwegen om isolatie toe te voegen. Door isolatie toe te voegen, kun je niet alleen aanzienlijk besparen op je energiekosten, maar ook het comfort in je huis verbeteren. Bij DSP Dakdekkers bieden we de mogelijkheid om dakpannen te vervangen en tegelijkertijd hoogwaardige dakisolatie toe te passen. Dit is een verstandige investering die op de lange termijn aanzienlijke besparingen oplevert. Hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin meteen met het verduurzamen van jouw dak!

Soorten aangeboden dakisolatie

De dakdekkers van DSP B.V. kunnen vrijwel elk dak isoleren. Zo bieden wij de volgende soorten dakisolatie aan:

  • Isolatie van platte daken met PIR platen
  • Isolatie van pannendaken met SF40BB isolatierollen

Plat dak isolatie

Veel mensen denken dat je een plat dak niet kunt isoleren, maar niets is minder waar! Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden om isolatie aan te brengen op een plat dak:

  • Isolatie komt boven op de laag dakbedekking en heeft een waterafstotende bovenlaag.
  • Isolatie komt onder de dakbedekking en het dakbeschot.
  • Isolatie komt boven op de bitumen laag en daarbovenop komt weer grind of tegels. 

Voor elke manier van isoleren, past een ander type isolatie. Welke manier het beste bij jouw situatie past, hangt af van het type dakbedekking. De dakdekkers van DSP kunnen direct zien welke manier van isoleren het beste past bij jouw dak. Vul het contactformulier in en we komen snel bij je langs!

Dakisolatie

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Wat is de beste tijd om mijn dak te isoleren?

Kun je je dak ook in de winter laten isoleren? Jazeker! Veel mensen denken dat hun hele dak opengebroken moet worden als hun dak geïsoleerd wordt. Maar meestal is dat helemaal niet nodig. Alleen de buitenkant van het dak hoeft eraf om dakisolatie aan te brengen. Daaronder zit nog een houten laag, die blijft er bijna altijd op. Alleen in geval van rottend hout moet ook die laag vervangen worden. En dan is dat alsnog binnen één dag gebeurd. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de kou komt te zitten als je je dak in de winter laat isoleren!

Je kunt je dak het hele jaar door laten isoleren. Tip: hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Dus begin meteen met het verduurzamen van je dak!

DSP plaatst verschillende soorten dakisolatie en onze medewerkers kunnen je precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Wij vertellen je graag meer over de diverse soorten dakisolatie en komen graag langs om je advies op maat te geven.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.