Dakbedekking

Dakpannen vervangen

Neem direct contact op voor het vervangen van jouw dakpannen.

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Dakpannen vervangen of repareren?

Dakpannen liggen op de meeste huizen in Nederland en dat is niet voor niets. Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels, en om hun zeer lange levensduur. Met goed onderhoud gaan ze minstens 50 en soms tot wel 75 jaar mee.

Toch komt er een moment dat de dakpannen aan vervanging toe zijn. Dit kan te maken hebben met hun leeftijd of een andere reden hebben, zoals een andere look voor het huis of het geschikt maken van jouw dak voor zonnepanelen. Wat de situatie ook is, het blijft een investering. Om te zorgen dat het vervangen van de dakpannen zo goed mogelijk en volgens jouw wensen wordt uitgevoerd, kies je voor onze deskundige dakdekkers.

Nieuwe dakpannen laten leggen

Hoewel dakpannen over het algemeen lang meegaan, kan het noodzakelijk zijn om ze te vervangen. In dergelijke gevallen wil je uiteraard dakpannen kiezen die naadloos aansluiten bij jouw dak en huis. Aangezien niet elk dak hetzelfde is en maatwerk soms vereist is, bieden wij een scala aan vormen, materialen en kleuren. De keuze is divers en elk type dakpan heeft zijn eigen voordelen. Grofweg onderscheiden we de volgende typen dakpannen:

  • Sneldekpannen.

Ook wel betonpannen genoemd. Deze dakpannen zijn wat zwaarder, gaan tot 50 jaar mee en zijn voordeliger in de aanschaf.

  • Terracotta pannen.

Een pan die in vele vormen en kleuren te krijgen is. Deze pan gaat tot 75 jaar mee, is zeer duurzaam en bovendien recyclebaar. Terracotta pannen zijn vaak gecoat of geglazuurd, wat ze extra weerbestendig maakt en bovendien een mooie elegante look geeft.

Natuurlijk kunnen wij je goed adviseren hoe je het beste jouw dakpannen kunt vervangen. Als vuistregel raden we aan, vanwege het gewicht, om de dakpannen door soortgelijke dakpannen te vervangen.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Bespaar kosten door jouw dakpannen te recyclen

Wil je niet alleen kosten besparen, maar ook het milieu een handje helpen? Overweeg dan dakpannenrecycling. Bestaande dakpannen kunnen een tweede leven krijgen, afhankelijk van hun kwaliteit. Extra behandelingen zoals nieuwe panlatten, coatings of folies kunnen ze nieuw leven inblazen. Onze experts kunnen ter plaatse adviseren over de mogelijkheden voor dakpannenrecycling. Vraag een dakinspectie aan om te ontdekken of dit een optie is voor jouw dak.

Combineer andere grote werken met dakpannen vervangen

Wij bieden je altijd een scherpe en eerlijke prijs om jouw dakpannen te vervangen! Maar om extra te besparen, raden wij je aan dit met andere dakwerkzaamheden te combineren. Laat bijvoorbeeld jouw pannendak isoleren of jouw dakconstructie renoveren. Door werkzaamheden te combineren, kan je extra op de kosten besparen.

Benieuwd naar de kosten van dakpannen vervangen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wil je jouw dakpannen vervangen en kijken of het mogelijk is deze te recyclen of met andere werkzaamheden te combineren? Vraag dan nu gratis een vrijblijvende offerte aan en zie welke scherpe prijs wij jou bieden!

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.