DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakdekker in provincie Utrecht

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Utrecht. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Dakreparatie laten uitvoeren in Utrecht

Is je dak kapot? Schakel dan dé betrouwbare dakdekker van Utrecht in. Wij zijn al 30 jaar actief in Utrecht en hebben ook al de benodigde daken in Utrecht (stad), Nieuwegein en Amersfoort gerepareerd. We hebben veel ervaring met het repareren van bitumen daken maar we zijn ook zeker thuis in het repareren van dakpannen. We geven altijd eerlijke adviezen en zorgen ervoor dat je nooit te veel betaalt. Ook geven we standaard 10 jaar garantie op ons werk. Zo weet je zeker dat je waar krijgt voor je geld!

Daklekkage in Utrecht laten repareren

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Zelfs al is het midden in de nacht, we komen bij grote spoed je dak meteen repareren.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Betrouwbare Dakdekker

Een dakdekker nodig in de provincie Utrecht? DSP is een betrouwbare dakdekker en wij zijn te herkennen aan de volgende punten: 24/7 bereikbaar, ruim 100 Google reviews, beoordeeld met een 9+, 30 jaar ervaring en wij gaan natuurlijk volgens veiligheidsvoorschriften te werk. Bij DSP leveren we kwaliteit op hoog niveau!

Je dak laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van schuine en platte daken. We werken met alle soorten dakbedekking, of je nu betonnen dakpannen, keramieke dakpannen, sedum (groendak), bitumen of iets anders hebt.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in Utrecht!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.