Dak

Contact

Bel direct DSP Dakdekkers om verdere waterschade, kosten, ongemak of zelfs gevaarlijke situaties te voorkomen!

Neem direct contact met ons op voor jouw dakprobleem!

Vul hieronder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Neem contact op met DSP Dakdekkers.

Bel (085) 130 32 56 of vul het contactformulier in.

Is er sprake van spoed, bij bijvoorbeeld een heftige lekkage?

Dan zijn wij ook buiten kantoortijden te bereiken – zelfs midden in de nacht. Bel naar +31 6 20 61 68 16 dan komt een van onze dakdekkers zo snel mogelijk jouw kant op!

Contact opnemen

Snel contact met een betrouwbare dakdekker

Zoek je betrouwbare en veelzijdige dakdekkers voor het oplossen van een daklekkage? Of voor een dakreparatie of dakrenovatie voor je schuine of platte dak?

Bij DSP Dakdekkers B.V. ben je verzekerd van eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Al vele tevreden klanten gingen je voor! Bekijk onze reviews eens onderaan de pagina. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diverse dakwerkzaamheden of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan door ons contactformulier in te vullen.

Nog sneller weten wat het gaat kosten? Maak dan een foto van je dak (vooral van het gedeelte waar het kapot is of lekt) en stuur het naar ons via WhatsApp. We proberen je binnen 2 uur een prijs te sturen!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024,

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

Brander