DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Pannendak renoveren in Beek, Limburg

DSP Dakdekkers houdt zich dagelijks bezig met het repareren, renoveren en isoleren van daken. Bekijk onderstaand project om een indruk te krijgen van wat een dakrenovatie bij DSP Dakdekkers precies inhoudt en wat de ervaring van de huiseigenaar was met ons betrouwbare dakdekkersbedrijf.

Wat we hebben gedaan

  • Oude dakpannen verwijderd
  • Oude schot verwijderd
  • Dakisolatie aangebracht
  • Nieuwe dakpannen aangelegd
  • Soort dakpannen: VH variabel blauw gesmoord

Plan direct een afspraak in voor een offerte of uitgebreide dakinspectie!

Voor de dakrenovatie

Voor dakrenovatie pannendak

Na de dakrenovatie

Na dakrenovatie pannendak

Review van de huiseigenaar Cheryl Heijboer

“Via Google ging ik op zoek naar een goede dakdekker die mijn dak kon renoveren. Ik heb uiteindelijk voor DSP Dakdekkers gekozen omdat de reviews er veelbelovend uitzagen en de prijs-kwaliteit verhouding een stuk beter was dan van andere dakdekkersbedrijven. Mijn dak was erg verouderd en was nog niet geïsoleerd. Ik hoefde zelf niet na te denken over welke soort isolatie en dakpannen het beste waren; DSP Dakdekkers heeft het uitgezocht en mij hierin geadviseerd, waarna ze alles van A tot Z hebben geregeld.

Ik ben erg tevreden over de snelheid en kundigheid van de dakdekkers van DSP. Het zijn vriendelijke dakdekkers die hard werken. Binnen 4 dagen was het al helemaal klaar! Het eindresultaat ziet er uitstekend uit. Uiteindelijk was zelfs de prijs nog minder dan ik had verwacht.

Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Van mij krijgen ze een dikke 9!”

– Cheryl Heijboer

Ook interesse in een dakrenovatie?

Is jouw dak ook verouderd en zou je het graag willen laten isoleren en er nieuwe dakpannen op willen laten plaatsen? Wij komen, behalve in Limburg, ook in Noord-BrabantUtrecht en Zuid-Holland. Neem direct contact met ons op door te bellenmailen of een Whatsapp bericht te sturen.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo