Dakbedekking

Professioneel dakadvies op maat

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat het dak een van de belangrijkste elementen van jouw huis is. Of je nu overweegt jouw dak te vervangen, vernieuwen, of gewoon zeker wilt zijn van de huidige staat, ons eenmalige dakadvies kan je helpen om de juiste beslissingen te nemen. Onze ervaren dakdekkers staan klaar om je te voorzien van deskundig advies, afgestemd op jouw specifieke situatie.

Waarom kiezen voor dakadvies van DSP?

  1. Professioneel en betrouwbaar: Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring in de branche en zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën. Je kunt vertrouwen op onze expertise. Daarnaast komen wij onze afspraken te allen tijde na en hanteren wij eerlijke prijzen. 

  2. Onafhankelijk advies: Ons dakadvies is volledig onafhankelijk en vrijblijvend. Na het advies ben je niet verplicht om diensten bij ons af te nemen. Of je nu nadenkt over een dakvervanging, dakvernieuwing, second opinion of preventief werk, wij zijn er om je te begeleiden en adviseren. 

  3. Inzicht in de opties: Onze dakdekkers zullen het dak grondig inspecteren en je voorzien van een gedetailleerd rapport over de staat van jouw dak. Ze zullen ook verschillende opties voor verbetering of vervanging met je bespreken, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

Maak direct een afspraak voor uitgebreid dakadvies van DSP Dakdekkers!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Hoe werkt een dakadvies?

  • Aanvraag: Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een dakadvies. Een van onze ervaren dakdekkers komt langs op een tijdstip dat voor jou uitkomt. 
  • Inspectie en advies: Onze dakdekker zal het dak grondig inspecteren en je vervolgens voorzien van professioneel advies op maat. Of je nu een renovatie, vervanging of reparatie nodig hebt, we zullen samen met jou de beste oplossing bespreken.
  • Rapport: Je ontvangt een uitgebreid rapport met onze bevindingen en aanbevelingen. Hierin zullen we ook een kostenraming opnemen voor de eventuele werkzaamheden.

Kosten van een dakadvies door DSP

Ben je bezig met het (ver)bouwen van je huis en wil je advies over de dakmogelijkheden? Of ben je op zoek naar een partner die uitvoerend werk van derden kan beoordelen? Hiervoor brengen wij €125,- inclusief BTW voor in rekening. Het is hierbij niet afhankelijk van het aantal m2 het dak betreft. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan!

Neem je vervolgens andere dakdiensten af bij DSP, dan verrekenen we dit bedrag in de prijs.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op. Jouw dak is onze zorg!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.