DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Over DSP Dakdekkers

Ben je op zoek naar een ervaren en betrouwbare dakdekker die 24/7 voor je klaarstaat? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres! We zijn niet alleen gespecialiseerd in daken, maar hechten ook grote waarde aan uitstekende klantenservice.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Onze werkwijze

We bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder dakrenovatie, dakreparatie, dakisolatie en reparatie van daklekkages. Deze diensten passen we toe op zowel platte daken als pannendaken, en zowel woningdaken als industriële daken. Onze vakkundige dakdekkers staan klaar om je te helpen bij elk probleem dat zich voordoet. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige dakvervanging, we zorgen ervoor dat het werk tijdig wordt afgerond.

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat dakproblemen zich op elk moment kunnen voordoen. Daarom bieden we ook spoeddiensten aan, zodat we je kunnen helpen wanneer je ons het hardst nodig hebt. We zijn er trots op dat we een van de meest betrouwbare en klantvriendelijke dakdekkersbedrijven in de regio zijn. In Midden en Zuid-Nederland hebben we al meer dan duizend klanten geholpen met het oplossen van hun dakproblemen.

Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar. Dankzij onze service, betrouwbaarheid en expertise beoordelen onze klanten ons met een 9+. Als je zoekt naar een bedrijf dat niet alleen uitstekende diensten biedt, maar ook een geweldige klantenservice heeft, dan hoef je niet verder te zoeken dan DSP Dakdekkers. Met DSP Dakdekkers heb je altijd een droog dak boven je hoofd! Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom wij een van de beste dakdekkersbedrijven in de regio zijn!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij DSP richten wij ons op milieuvriendelijke dakmaterialen en -technologieën voor jouw woning. Door het gebruik van duurzame en energie-efficiënte materialen verminderen we niet alleen de ecologische voetafdruk, maar dragen we ook bij aan lagere energiekosten op de lange termijn. Daarnaast streven we naar recycling en hergebruik van materialen waar mogelijk, wat de hoeveelheid afval minimaliseert en bijdraagt aan een circulaire economie.

Bovendien investeren we in de opleiding en veiligheid van ons personeel. Door hen te voorzien van de nodige training en beschermende uitrusting zorgen we niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar bevorderen we ook de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Hierdoor kun je niet alleen genieten van een duurzaam dak, maar ook van de wetenschap dat jouw project veilig wordt uitgevoerd door goed opgeleide dakwerkers. Op sociaal gebied streven we naar inclusiviteit en diversiteit binnen ons team, wat bijdraagt aan een positieve en stimulerende werkcultuur.

Samen werken we aan een duurzamere toekomst.

Hoogwaardige dakmaterialen

Bij DSP Dakdekkers maken we gebruik van enkel de beste en meest duurzame materialen en gereedschappen om ervoor te zorgen dat jij het beste resultaat opgeleverd krijgt. Ons team staat altijd klaar om uitgebreid advies te geven en al je dakproblemen aan te pakken. We zijn trots op ons vakmanschap en streven er altijd naar dat je tevreden bent met het eindresultaat. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar, professioneel en betaalbaar bedrijf, maak dan een afspraak bij DSP Dakdekkers.

Ons team

Medewerker

Joris Plugge

Eigenaar

Medewerker

Doortje

Financieel directeur

Medewerker

Floris

Onderdirecteur

Medewerker

Martijn

Bedrijfsleider showroom

Medewerker

Max

Bedrijfsleider showroom

Medewerker DSP

Valeri

Allround dakwerker en pannendak specialist

Medewerker DSP

Jack

Allround dakwerker en pannendak specialist

Medewerker DSP

Denis

Allround dakwerker en pannendak specialist

Medewerker DSP

Pimpir

Allround dakwerker en pannendak specialist

Medewerker DSP

Fiean

Sedum specialist

Medewerker DSP

Jeremy

Allround dakwerker

Een dakdekker van DSP langs sturen voor een offerte op locatie?

Onderdeel van DSP: DSP Kachels

Als ervaren dakdekkersbedrijf hebben wij tientallen jaren ervaring in schoorsteenrenovaties en het plaatsen van rookkanalen voor kachels. Tijdens deze werkzaamheden merkten we een toenemende vraag naar kachels op. Daarom hebben we besloten onze kennis te verbreden en ons te specialiseren in het plaatsen van kachels, inclusief verschillende soorten op de markt.

Bij DSP Kachels bieden we een ruime keuze aan kachels. Of je nu een houtkachel, gaskachel of pelletkachel zoekt, we hebben het allemaal. Trots presenteren we ook onze eigen collectie DSP kachels. Bij DSP Kachels vinden we het belangrijk om naar onze klanten te luisteren en hen de best mogelijke service te bieden. Zoek je een kachel? Kom dan langs in onze DSP Kachels showroom in Rosmalen of neem contact met ons op!

DSP Kachels Showroom
Alle reviews bekijken

ramona ramcia

16.5.2024,

Goed company :)

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Dakbedekking branden
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo