DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Plan een gratis dakinspectie in!

Vul hieronder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Dakinspectie door DSP Dakdekkers

Slijtage, een losse dakpan of een scheurtje in de dakgoot: schade aan daken komt vaker voor dan je misschien denkt. Je ziet het makkelijk over het hoofd en wanneer je geen actie onderneemt, kan de schade verergeren. Voorkom onverwachte problemen en kosten met onze professionele dakinspecteurs.

Waarom een dakinspectie?

De meeste mensen vinden het geen fijn idee om zelf op het dak te klimmen. Dat is logisch, want zonder kennis en ervaring loop je simpelweg risico. Voor onze dakinspecteurs is daken beklimmen vrijwel dagelijkse kost. Wat is vaak de reden om een dakinspectie uit te voeren? We zetten ze op een rij:

  • Lekkage in je woning of bedrijfspand die van het dak lijkt te komen.
  • Je hebt een nieuwe woning of een nieuw bedrijfspand en wil weten wat de staat van het dak is.
  • Het dak van je bestaande woning of bedrijfspand is al een tijd niet geïnspecteerd.
  • Je hebt zelf een beschadiging of ander potentieel probleem waargenomen.
  • Inspecteren of het dak geschikt is voor bijvoorbeeld sedum.

Wat de aanleiding ook is, laat een dakinspecteur van DSP Dakdekkers het dak van jouw woning of bedrijfspand inspecteren. Je krijgt meteen duidelijkheid en voorkomt onnodige kosten. Laat je jouw dak door ons inspecteren, dan kun je rekenen op een betrouwbare service en dienstverlening. We geven ook vrijwel altijd een lange garantie op onze werkzaamheden. Onze klanttevredenheid is hoog, zo blijkt wel uit inmiddels meer dan 100 positieve reviews met een 9+ als gemiddelde waardering!

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Hoe verloopt een dakinspectie?

Bij een dakinspectie bekijken we je gehele dak grondig. Niet alleen de dakbedekking zelf, maar ook de schoorsteen, loodwerk en eventueel aanwezige dakramen, dakkapellen en andere onderdelen. We bieden ook de mogelijkheid van een live video-inspectie. Je kijkt dan live mee met de inspecteur.

Tijdens de inspectie noteert de inspecteur alle aandachtspunten en neemt deze direct na afloop met je door. Je weet direct waar je aan toe bent en indien nodig maken we een vervolgafspraak. Je krijgt direct een offerte voor de eventuele werkzaamheden, tegen een eerlijke prijs en met een lange garantie.

Wat kost een dakinspectie?

Onze dakinspectie is gratis! Maar ondanks dat onze dakinspectie kosteloos is, is het belangrijk te vermelden dat er kosten in rekening worden gebracht als we moeten komen voor diensten die niet binnen ons aanbod vallen. Om onaangename verrassingen te voorkomen, adviseren we je vriendelijk om vooraf contact met ons op te nemen en je wensen te bespreken.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Daarom DSP Dakdekkers

Kies je voor DSP Dakdekkers, dan kies je voor een specialist met meer dan 30 jaar ervaring in renovatie, bedekking en onderhoud van daken. Wat voor dak je woning of bedrijfspand ook heeft, onze ervaren vakmensen gaan altijd veilig en secuur te werk. Niet alleen met gevoel voor techniek, maar ook met servicegerichtheid en klantvriendelijkheid.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken? Neem contact op!

Heb je vragen over een dakinspectie door DSP of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Direct een afspraak maken voor een dakinspectie kan natuurlijk ook.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.