Zakelijk

Zakelijk

Welkom bij DSP Dakdekkers, jouw betrouwbare partner voor professioneel dakwerk voor bedrijven. Met toewijding en vakmanschap bieden wij gespecialiseerde diensten om aan de unieke eisen van jouw zakelijk pand te voldoen.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Onze zakelijke diensten

  • Dakrenovaties en reparaties

Ons ervaren team staat klaar voor snelle en efficiënte dakrenovaties en reparaties. Wij minimaliseren verstoringen, zodat alle bedrijfsactiviteiten ononderbroken kunnen doorgaan.

  • Dakisolatie

Bespaar op operationele kosten met onze professionele dakisolatie. Wij zorgen voor een efficiënt dak dat bijdraagt aan een energiezuinige bedrijfsomgeving.

  • Dakinspecties

Wij bieden grondige dakinspecties en preventief onderhoud om eventuele problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen.

Renovatie of reparatie van daken van bedrijfshallen

Voor het repareren, renoveren of vernieuwen van het dak van een bedrijfspand, loods of fabriek is een deskundige dakdekker een vereiste. DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het aanleggen en repareren van de dakbedekking van grote, platte daken. Wij zijn daarom de ideale partij voor de renovatie of reparatie van jouw industriële bitumen dak. Wil je meer weten over wat we precies voor je kunnen betekenen of wil je direct een offerte aanvragen? Neem dan direct contact op.

Aanleg of renovatie industriële bitumen daken

Het vernieuwen, repareren of aanleggen van platte daken op bedrijfshallen maakt een belangrijk deel uit van de competenties van DSP Dakdekkers. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf. We werken hierbij intensief samen met de opdrachtgever of eigenaar en houden rekening met zaken als het gebruik van duurzame en kwalitatieve A-merk materialen, de gewenste levensduur van het dak, de wijze van lichtinval door inzet van lichtstraten, de best passende isolatievorm in combinatie met de energie-efficiëntie en de mogelijkheid tot het duurzaam afvoeren van het hemelwater. Heb je interesse in de aanleg of het onderhoud van een groot plat, bitumen dak? Neem dan contact met ons op!

Onderhoud dakbedekking van bedrijfshallen

Om te zorgen dat de levensduur van platte daken van loodsen en bedrijfspanden zo lang mogelijk wordt verlengd, is regelmatig dakonderhoud een must. Grote platte daken die voorzien zijn van een bitumen dak worden extra belast door de recente weersinvloeden in Nederland: extremere hitte, overdadige regenval en onverwachte koudegolven. 

Met een professioneel onderhoudsplan van DSP Dakdekkers ben je verzekerd van een perfect onderhouden dak, waardoor je extra energie bespaart, minder verzekeringspremie hoeft te betalen en geen risico’s loopt op daklekkages.

Het onderhoudsplan van DSP Dakdekkers voor industriële platte daken bevat de volgende onderdelen:

  • Preventief dakonderhoud tegen opstoppingen, vuil en schade
  • Waterdichtheidscontrole
  • Lekkage opsporing
  • Veiligheidscontrole
  • Monitoring
  • Inzet van A-kwaliteit, dus duurzame materialen

Uiteraard is dit onderhoudsplan volledig naar wens van de opdrachtgever aan te passen. Bij de inventarisatie van het plan kijken we welke onderhoudsmethodes het beste passen en dus het meest effectief en efficiënt zijn.

Meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag langs om jouw dak uitgebreid te inspecteren en zijn altijd snel ter plaatse. 

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

Onze werkwijze

DSP Dakdekkers is dé specialist voor zakelijke dakoplossingen, waarbij we een uitgebreid dienstenpakket aanbieden om aan de diverse behoeften van onze zakelijke klanten te voldoen. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakreparatie, dakisolatie of het verhelpen van daklekkages, onze deskundige dakdekkers passen hun vakmanschap toe op alle soorten industriële daken.

Wij begrijpen dat dakproblemen onverwachts kunnen optreden, daarom bieden wij spoeddiensten aan om snel en efficiënt te handelen wanneer dit nodig is. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar, en we zijn er trots op dat klanten ons beoordelen met een 9+ vanwege onze uitmuntende service, betrouwbaarheid en expertise.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij DSP richten wij ons op milieuvriendelijke dakmaterialen en -technologieën. Door het gebruik van duurzame en energie-efficiënte materialen verminderen we niet alleen de ecologische voetafdruk, maar dragen we ook bij aan lagere energiekosten voor jouw onderneming op de lange termijn. Daarnaast streven we naar recycling en hergebruik van materialen waar mogelijk, wat de hoeveelheid afval minimaliseert en bijdraagt aan een circulaire economie.

Bovendien investeren we in de opleiding en veiligheid van ons personeel. Door hen te voorzien van de nodige training en beschermende uitrusting zorgen we niet alleen voor een veilige werkomgeving, maar bevorderen we ook de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Op sociaal gebied streven we naar inclusiviteit en diversiteit binnen ons team, wat bijdraagt aan een positieve en stimulerende werkcultuur.

Samen werken we aan een duurzamere toekomst.

Contact

Als je zoekt naar een bedrijf dat niet alleen hoogwaardige diensten levert, maar ook uitblinkt in klantenservice, dan is DSP Dakdekkers de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op en we komen snel bij je langs. Met DSP Dakdekkers ben je altijd verzekerd van een dak dat jouw beschermt tegen regen en weer.

Vraag direct een offerte aan voor zakelijke dakoplossingen.

* verplicht

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.