DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakdekker in Limburg

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Limburg, waaronder Roermond, Venlo, Venray en Weert. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Daklekkage in Limburg

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op ons spoednummer +31 6 44 83 16 60. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24 uur per dag bereikbaar!

Dakreparatie laten uitvoeren in Limburg

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem meteen actie en neem contact op met DSP! Want als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in. Als je ons een foto stuurt van je kapotte dak, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Dak laten renoveren

Voor een renovatie van je dak in Limburg ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en alle soorten werkzaamheden. Of je dus een pannendak of een plat dak hebt, wij zorgen ervoor dat het vakkundig gerenoveerd wordt.

Wat onze klanten uit Limburg aan ons het meest waarderen, is dat we ons altijd aan onze afspraken houden. We zijn altijd stipt op tijd en we leveren netjes werk af, wat er weer jaren tegenaan kan. Lees onze 100+ reviews voor meer ervaringen, of neem contact op en ontdek het zelf!

Dakinspectie​

Als je het dak niet regelmatig laat inspecteren, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wij van DSP kunnen jaarlijks een inspectie uitvoeren door onze vakkundige medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zullen aan de hand van deze resultaten een offerte opstellen, voorzien van eerlijke prijzen.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in Limburg!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.