DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakdekker in Noord-Brabant

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Noord-Brabant: van Bergen op Zoom tot aan Helmond. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in Noord-Brabant!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Een kapot dak laten repareren

Een kapot dak is heel vervelend. Als dakpannen los zitten, kunnen ze van je dak vallen. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar kan ook de oorzaak van een daklekkage worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in! Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat we alles aan je dak kunnen maken. We komen graag in Brabant bij je langs voor een dakreparatie.

Wij staan voor nette en vakkundige reparaties en een betrouwbare service. Gelukkig laten onze klanten weten dat ze dit waarderen in de reviews die ze achterlaten. Zelf onze vakkundigheid meemaken? Neem dan contact op!

Lekkend dak in Noord-Brabant

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is, komen we zelfs midden in de nacht langs in Brabant om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer: +31 6 20 61 68 16.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Noord-Brabant. We komen eerst langs voor een dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

Dakproblemen verhelpen

Hulp nodig bij een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Brabant? DSP Dakdekkers is de betrouwbare dakdekker uit Midden- en Zuid-Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.