DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Spoed / Daklekkage

Wanneer je een daklekkage ontdekt, is het belangrijk om direct actie te ondernemen! Met één telefoontje naar ons spoednummer zijn wij binnen 2 uur ter plaatse om de lekkage te verhelpen.

Neem direct contact met ons op

Bij een grote daklekkage is een snelle respons van essentieel belang. Daarom staat ons team van ervaren dakdekkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar.

Snelle en betrouwbare oplossingen voor daklekkages

Bij een (grote) daklekkage is een snelle respons van essentieel belang. Daarom staat ons team van ervaren dakdekkers 24 uur per dag, 7 dagen per week voor je klaar. Met één telefoontje naar ons spoednummer (+31 6 20 61 68 16) zijn wij binnen 2 uur ter plaatse om de lekkage te verhelpen. Of het nu regent of stormt; altijd met als doel om jouw dak zo snel mogelijk weer waterdicht te maken. Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat jouw gemoedsrust onze prioriteit is.

Hoe sneller je belt, hoe eerder we je lekkage kunnen verhelpen en voorkom je verdere schade aan je huis en inboedel. Probeer binnendringend water op te vangen en zo mogelijk naar buiten geleiden. Sluit eventuele elektriciteitsgroepen af op de plekken waar het water binnendringt en verplaats nat geworden inboedel naar een droge plek in je woning. Zo voorkom je verdere gevolgschade.

Wat zijn de kosten van een spoedreparatie aan mijn dak?

We komen altijd eerst het dak inspecteren. Op basis van de grootte van het lek en moeilijkheidsgraad om deze te dichten, bepalen we de prijs. Deze is dus geheel aangepast aan jouw situatie.

Ben ik verzekerd tegen daklekkage?

Daklekkages worden in veel gevallen vergoed door de opstalverzekering. Wij helpen je graag met het invullen van verzekeringspapieren en zorgen voor het beeldmateriaal.

Wij begrijpen dat het regelen van verzekeringspapieren en het indienen van claims bij daklekkages soms overweldigend kan zijn. Daarom staan we klaar om je te helpen bij dit proces. We zorgen voor gedetailleerd beeldmateriaal en begeleiden je bij het invullen van de benodigde documenten, zodat je de maximale vergoeding kunt ontvangen van je opstalverzekering. Ons doel is om het hele traject zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op het herstellen van je dak en het beschermen van je woning.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!