DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakdekker in Gelderland

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Gelderland: Van Tiel tot Arnhem en van Nijmegen tot Apeldoorn. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Een kapot dak is heel vervelend. Als dakpannen los zitten, kunnen ze van je dak afvallen. Dat is niet alleen gevaarlijk, maar kan ook de oorzaak van een daklekkage worden. Ook als de dakbedekking van een plat dak beschadigd is, is de kans groot dat er water onder komt en er lekkages ontstaan. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij zijn een allround dakdekkersbedrijf, wat inhoudt dat we alles aan je dak kunnen maken. We komen graag bij je langs in Gelderland voor een dakreparatie. Bij DSP staat kwaliteit op hoog niveau centraal!

Wij staan voor nette en vakkundige reparaties en een betrouwbare service. Gelukkig laten onze klanten weten dat ze dit waarderen in de reviews die ze achterlaten. We worden zelfs beoordeeld met een 9+. Zelf onze vakkundigheid meemaken? Neem dan contact op!

Dakrenovatie in Gelderland

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en via WhatsApp naar ons sturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte, plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

We zijn gespecialiseerd in de renovatie van schuine en platte daken. We werken met alle soorten dakbedekking, of je nu betonnen dakpannen, keramische dakpannen, sedum (groendak), bitumen of iets anders hebt.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Daklekkage laten verhelpen

Een daklekkage is extreem vervelend en kan grote gevolgen hebben voor je meubilair. Zodra je merkt dat je een lekkage hebt, is het verstandig om meteen naar DSP Dakdekkers te bellen. Ook midden in de nacht komen we bij grote spoed je dak meteen repareren. Een van onze bussen rijdt altijd door Gelderland, waardoor we snel ter plaatse zijn. 

Woon je in een van de plaatsen Arnhem, Nijmegen, Tiel of Duiven? Dan zijn we erg bekend met de daken in jouw buurt. Hier hebben we de afgelopen tijd namelijk veel lekkages gerepareerd. Doordat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Gelderland repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Dakpannen vervangen?

Dakpannen staan bekend om hun zeer lange levensduur en goede bestendigheid tegen het weer, vogels en mos. Maar er komt een moment dat de dakpannen echt vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakdekkers. Plan direct een afspraak in!

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in Gelderland!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.