DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Dakdekker in Zuid-Holland

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in Zuid-Holland: van Dordrecht tot aan Alphen aan den Rijn. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Dé Dakdekker van Zuid-Holland

Wij zijn een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere daklekkage, dakreparatie, dakisolatie en dakrenovatie van pannendaken en platte daken. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan 365 dagen per jaar voor je klaar. Dit maakt ons dé dakdekker van Zuid-Holland! Vraag vrijblijvend informatie aan.

Daklekkage laten repareren

De afgelopen jaren hebben we al veel daklekkages gerepareerd in onder andere Gouda, Delft, Den Haag en Rotterdam. Hierdoor zijn we bekend met de daken in de buurt. We zullen jouw daklekkage daarom ook in een mum van tijd opgelost hebben. Van tevoren weten hoeveel het gaat kosten? Stuur dan een foto van je lekkage naar ons via Whatsapp, via het icoontje rechts onderaan de pagina, en we geven je een kostenindicatie. Soms is het nodig om eerst langs te komen om een goede offerte op te stellen.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Dak in Zuid-Holland laten repareren

Een kapot dak wil je meteen laten maken, om het risico op lekkages te verkleinen. Schakel daarom DSP Dakdekkers in. Wij hebben al veel daken gerepareerd in de plaatsen Den Haag, Rotterdam en Delft, maar ook in de rest van Zuid-Holland komen we regelmatig. We zijn daardoor bekend met de daken in jouw buurt en kunnen het probleem snel oplossen. Stuur een foto van je kapotte dak via Whatsapp of bel of mail ons kantoor in Zuid-Holland. We komen graag bij je langs voor een dakinspectie en voorzien je van eerlijk en uitgebreid advies!

Dak laten renoveren

Om te bepalen of er een dakrenovatie nodig is, komen we graag langs voor een dakinspectie. We stellen de staat van het dak vast en berekenen de kosten in het geval dat een renovatie nodig is. Vervolgens plannen we een datum in en is je dak vaak binnen een halve week al gerenoveerd. We bieden de garantie dat je ten minste 10 jaar lang (vaak veel langer) probleemloos kunt genieten van je nieuwe dak. DSP levert kwaliteit op hoog niveau!

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in Zuid-Holland!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.