DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Industrieel bitumen dak vervangen in Moerdijk

Nieuw bitumen dak voor bedrijfspand in Moerdijk

In deze video nemen we je mee naar Moerdijk, waar we het dak van een bedrijfspand van ArcelorMittal volledig hebben vernieuwd.

Bitumen daken zijn een uitstekende keuze voor bedrijfsgebouwen vanwege hun duurzaamheid, waterdichtheid en lange levensduur. Ze zijn bestand tegen de elementen en bieden een betrouwbare bescherming voor grote, platte daken, zoals die van loodsen en fabrieken.

Voor het onderhouden, renoveren of vervangen van daken van bedrijfspanden, loodsen of fabrieken, is het belangrijk om een deskundige dakdekker in te schakelen. DSP Dakdekkers heeft jarenlange ervaring in het installeren en repareren van dakbedekking op grote, platte daken. Wij zijn daarom de perfecte partner voor de renovatie of reparatie van jouw industriële bitumen dak.

Bovendien bieden we bij DSP Dakdekkers onderhoudscontracten aan om de levensduur van je dak te maximaliseren. Regelmatig onderhoud is cruciaal, vooral gezien de toenemende extreme weersomstandigheden in Nederland, zoals intense hitte, hevige regenval en onverwachte koudegolven. Met een professioneel onderhoudsplan van DSP Dakdekkers ben je verzekerd van een uitstekend onderhouden dak. Dit helpt je energie te besparen, verzekeringspremies te verlagen en het risico op daklekkages te minimaliseren.

Wil je meer weten over onze diensten of direct een offerte aanvragen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024,

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo