Zakelijk

Onderhoudscontracten

Bij DSP Dakdekkers nemen we het volledige dakonderhoud van je bedrijfspand uit handen. Van inspectie tot renovatie, onze ervaren dakdekkers zorgen voor een duurzame oplossing met moderne technieken, en dat al vanaf €450 per jaar.

Neem direct contact met ons op

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Betrouwbaar dakonderhoud voor bedrijfspanden

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je bedrijfspand in topconditie te houden. Een goed onderhouden dak is daarvan een essentieel onderdeel. Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat als geen ander. Daarom bieden we onderhoudscontracten voor dakonderhoud van bedrijfshallen, bedrijfspanden en loodsen. Daarmee ontzorgen we je volledig op het gebied van dakonderhoud, zodat jij je kunt richten op jouw core business.

Dakonderhoud: onze werkzaamheden

Bij DSP Dakdekkers nemen we als allround specialist in daken je volledige dakonderhoud uit handen. Van inspectie tot reparatie en van reiniging tot renovatie, wij zorgen ervoor dat jouw dak in optimale staat verkeert. We bieden daarin de unieke combinatie van vakmanschap met moderne technieken en duurzame oplossingen.

Kosten vanaf €450 per jaar

Kwalitatief dakonderhoud hoeft niet duur te zijn. Bij DSP Dakdekkers bieden we al onderhoudscontracten aan vanaf €450 per jaar. Met transparante prijzen en zonder verborgen kosten weet je precies waar je aan toe bent. Zo blijft jouw bedrijfspand in topconditie zonder dat het je een fortuin kost.

VvE beheer

Bij DSP Dakdekkers begrijpen we de verantwoordelijkheid die komt kijken bij het beheer van een VvE. Daarom bieden we gespecialiseerd dakonderhoud aan voor VvE's, zodat alle bewoners kunnen genieten van een veilig en duurzaam dak boven hun hoofd. 

Onze ervaren dakdekkers inspecteren grondig alle daken binnen het complex, identificeren eventuele problemen en zorgen voor tijdige reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Of het nu gaat om het vervangen van beschadigde dakbedekking, het repareren van lekkages of het reinigen van dakgoten, wij staan paraat om het dak van jouw appartementencomplex in topconditie te houden. 

Met ons onderhoudscontract voor VvE's heb je de garantie dat het dak van jouw complex altijd voldoet aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Voordelen van een onderhoudscontract voor dakonderhoud

Het afsluiten van een contract voor dakonderhoud voor bedrijfshallen, bedrijfspanden en loodsen bij DSP Dakdekkers biedt talloze voordelen, zoals:

  • Veiligheid: wij voldoen aan alle veiligheidsnormen, zodat jij met een gerust hart kunt werken.
  • Duurzaamheid: onze duurzame oplossingen dragen bij aan een groenere toekomst.
  • Ervaren dakdekkers: met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor vakmanschap.
  • Allround Service: inspectie, reparatie of renovatie, wij zijn jouw allround dakdekker.

Kwaliteit op hoog niveau

Bij DSP Dakdekkers streven we altijd letterlijk en figuurlijk naar kwaliteit op hoog niveau. Onze ervaren vakmensen gaan geen uitdaging uit de weg en zorgen ervoor dat jouw bedrijfspand altijd beschermd is tegen alle weersomstandigheden.

Wil jij ook zorgeloos genieten van een perfect onderhouden dak boven je bedrijfshal, bedrijfspand of loods? Neem dan vandaag nog contact op met DSP Dakdekkers voor het afsluiten van een onderhoudscontract. Jouw dak, onze zorg.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.