Diensten

Dakbedekking vervangen

Wanneer moet de dakbedekking van mijn dak vervangen worden?

Als de dakbedekking zodanig beschadigd is dat het repareren net zoveel tijd kost als het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Dakbedekking kan beschadigd raken door bijvoorbeeld een storm. En scheuren in de dakbedekking kunnen een lekkage veroorzaken. Natuurlijk bestaat bij elk soort dak het risico op een lekkage, maar bij de ene soort is dit risico groter dan bij de andere. Zo loop je vooral met een plat dak meer risico op schade door lekkage.

Wat ook meespeelt, is wie de dakbedekking heeft aangebracht en hoe lang deze er al ligt. Als de dakbedekking al oud en/of niet goed gelegd is, is de kans op een lekkage nog groter. Ervaar jij deze problemen bij je thuis? Kies dan voor nieuwe dakbedekking voor een plat dak, die gelegd is door een professional van DSP Dakdekkers.

Moet de dakbedekking van je (platte) dak vervangen worden? Schakel de dakdekkers van DSP in. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij de vertrouwde dakbedekking partner van duizenden klanten in Midden- en Zuid-Nederland. We vervangen dakbedekking vaak snel en bieden altijd 10 jaar garantie op ons werk.

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Als je je platte dak wilt laten renoveren, kijkt DSP Dakdekkers eerst of er een nieuwe laag bitumen over de oude heen gelegd kan worden, of dat verwijdering van de oude laag vooraf noodzakelijk is. De eerste optie is natuurlijk goedkoper dan de tweede optie. Verder hangt het af van hoe je dak er nu aan toe is en hoe lang we met de reparatie of vervanging bezig zijn. Voor een indicatie van de kosten voor een nieuw dak per m2 kun je kijken op onze tarievenpagina. Door onze ervaring weten we echter dat geen enkel project hetzelfde is. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem eerst contact op voor meer informatie.

Hoe lang gaat dakbedekking mee?

Een goed onderhouden bitumen dak gaat gemiddeld 20 tot 30 jaar mee. Om de levensduur van je dak te vergroten, adviseren we altijd het tweelaags daksysteem, dat bestaat uit een onder- en bovenlaag. Zo weet je zeker dat je goed bestand bent tegen wind en regen. 

Welke dakbedekking voor een plat dak?

Heb je nieuwe dakbedekking voor een plat dak nodig? Kies dan voor bitumen. Deze vorm van dakbedekking is duurzaam en gaat lang mee. Daarbij is bitumen dakbedekking waterdicht en ijzersterk. Hierdoor past het perfect op garages, uitbouwen, carports, schuren en is het zelfs sterk genoeg voor een dakterras of zonnepanelen. Sedum kent ook vele voordelen, waaronder de mooie groene uitstraling, weinig onderhoud en koelte. Sedum is ook zeer geschikt voor op een plat dak.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!