Dakbedekking vervangen

Moet de dakbedekking van je (platte) dak vervangen worden? Schakel de dakdekkers van DSP in. Met onze 70 jaar ervaring zijn we de vertrouwde dakbedekking partner van duizenden klanten in Midden- en Zuid-Nederland. We hebben de dakbedekking vaak snel vervangen en bieden altijd 15 jaar garantie op ons werk. Vul het contactformulier in of stuur een foto van je dak via Whatsapp. We reageren snel!

Platte dak vervangen

Wanneer moet de dakbedekking van mijn dak vervangen worden?

Als de dakbedekking zodanig beschadigd is dat het repareren net zoveel tijd kost als het aanbrengen van nieuwe dakbedekking, is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Dakbedekking kan beschadigd raken door bijvoorbeeld een storm en scheuren in de dakbedekking kunnen een lekkage veroorzaken. Natuurlijk bestaat bij elk soort dak het risico op een lekkage, maar bij de ene soort is dit risico groter dan bij de andere. Zo loop je vooral met een plat dak meer risico op schade door lekkage.

Wat ook meespeelt, is wie de dakbedekking heeft aangebracht en hoelang deze er al ligt. Als de dakbedekking al oud en/of niet goed gelegd is, is de kans op een lekkage nog groter. Ervaar jij deze problemen bij je thuis? Kies dan voor nieuwe dakbedekking voor een plat dak, die gelegd is door een professional van DSP Dakdekkers. 

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Als je je dak wilt laten renoveren, kijkt DSP Dakdekkers eerst of er een nieuwe laag bitumen over de oude heen gelegd kan worden, of dat verwijdering van de oude laag vooraf noodzakelijk is. De eerste optie is natuurlijk goedkoper dan de tweede optie. Verder hangt het af van hoe je dak er nu aan toe is en hoe lang we met de reparatie of vervanging bezig zijn. Voor een indicatie van de kosten kun je kijken op onze tarievenpagina. Door onze ervaring weten we echter dat geen enkel project hetzelfde is. Vraag een offerte aan via het contactformulier of neem eerst contact op voor meer informatie. 

tarieven
Perfect bitumen dak laten leggen door dakdekker

Hoe lang gaat dakbedekking mee?

Een goed onderhouden bitumen dak gaat gemiddeld genomen tussen de 20 en 30 jaar mee. Om de levensduur van je dak te vergroten, adviseren we altijd het tweelaags daksysteem, dat bestaat uit een onder- en bovenlaag. Zo weet je zeker dat je goed bestand bent tegen wind en regen. 

Welke dakbedekking voor een plat dak?

Heb je nieuwe dakbedekking voor een plat dak nodig? Kies dan voor bitumen. Deze vorm van dakbedekking is duurzaam en gaat lang mee. Daarbij is bitumen dakbedekking waterdicht en ijzersterk. Hierdoor past het perfect op garages, aanbouw of uitbouw, carports en schuren en is het sterk genoeg voor een dakterras of zonnepanelen. Sedum kent ook vele voordelen waaronder de mooie, groene uitstraling, het is onderhoudsarm en het verkoelt goed. Sedum is ook zeer geschikt voor op een plat dak.

Ben je op zoek naar een professionele dakdekker? Neem nu contact op met DSP Dakdekkers

Zoek je een betrouwbare en veelzijdige dakdekker voor het vervangen van de dakbedekking van je platte dak? Bij DSP Dakdekkers B.V. ben je verzekerd van eerlijke prijzen, vaste afspraken en geen verrassingen achteraf. Wij helpen zelfs midden in de nacht. Regent het ineens binnen? Neem contact met ons op en wij komen meteen naar je toe. We zijn bereikbaar via 06-20616816 en info@dspdakdekkers.nl

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP