Schoorsteen renovatie

Laat je schoorsteen gratis inspecteren

Jouw schoorsteenrenovatie al 70 jaar perfect uitgevoerd door DSP

Jouw schoorsteen vormt een belangrijk onderdeel van jouw dak. Als sluitstuk van het dak en afvoer van rook uit jouw huis, is het belangrijk dat de schoorsteen in goede staat verkeert. Goed onderhoud is hiervoor essentieel, maar na verloop van tijd is het nodig om een schoorsteen renovatie uit te voeren. Hierdoor is jouw schoorsteen weer bestand tegen alle extreme omstandigheden waar die mee te maken krijgt.
De schoorsteen renoveren is een klus die je het beste kunt laten uitvoeren door experts. Dit garandeert je namelijk dat jouw schoorsteen weer vele jaren mee kan en dat de renovatie grondig en veilig plaatsvindt. Gelukkig hebben we bij DSP meer dan 70 jaar ervaring met het renoveren van schoorstenen, en kan je dus met een gerust hart op onze dakdekkers vertrouwen.

Wist je trouwens al dat we ook rookkanalen aanleggen?

Schoorsteenrenovatie
Schoorsteenrenovatie

Waarom is het belangrijk om de schoorsteen te renoveren

Een schoorsteen is kwetsbaar door de vele temperatuurverschillen en weersomstandigheden waaraan deze onderhevig is. Toch vergeten veel mensen om de schoorsteen te onderhouden. Gelukkig is dat eenvoudig en kan je hem één keer per jaar laten inspecteren, bijvoorbeeld als hij geveegd wordt. Als je dat doet blijkt vanzelf wanneer je een schoorsteen renovatie nodig hebt. Dit kan een gehele of gedeeltelijke renovatie zijn.
De belangrijkste redenen om jouw schoorsteen te renoveren zijn:

Natuurlijk is het ook gewoon prettig om te weten dat jouw schoorsteen goed is en er bovendien mooi bijstaat. Om te checken of jouw schoorsteen aan renovatie toe is, kan je bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Wij kijken dan onder andere naar de status van jouw schoorsteen en stellen een vrijblijvende offerte op voor de schoorsteen renovatie.

Wat gebeurt er zoal bij een schoorsteenrenovatie?

Hoe een schoorsteenrenovatie precies in zijn werk gaat, hangt natuurlijk af van wat er nodig is. Bij een complete renovatie voeren we de volgende werkzaamheden uit:

Hoe jouw schoorsteenrenovatie er ook uit komt te zien, bij ons kan je rekenen op deskundig vakmanschap van een dakdekkersbedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Wil je weten of je een schoorsteenrenovatie nodig hebt? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan. Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Werken op het dak
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP