Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie nodig? Uw schoorsteenrenovatie al 70 jaar perfect uitgevoerd door DSP

Uw schoorsteen vormt een belangrijk onderdeel van uw dak. Als sluitstuk van het dak en afvoer van rook uit uw huis, is het belangrijk dat de schoorsteen in goede staat verkeert. Goed onderhoud is hiervoor essentieel, maar na verloop van tijd is het nodig om een schoorsteen renovatie uit te voeren. Hierdoor is uw schoorsteen weer bestand tegen alle extreme omstandigheden waar die mee te maken krijgt.
De schoorsteen renoveren is een klus die u het beste kunt laten uitvoeren door experts. Dit garandeert u namelijk dat uw schoorsteen weer vele jaren mee kan en dat de renovatie grondig en veilig plaats vindt. Gelukkig hebben we bij DSP meer dan 70 jaar ervaring met het renoveren van schoorstenen, en kunt u dus met een gerust hart op onze dakdekkers vertrouwen.

Waarom is het belangrijk om de schoorsteen te renoveren

Een schoorsteen is kwetsbaar door de vele temperatuurverschillen en weersomstandig waaraan deze onderhevig is. Toch vergeten veel mensen om de schoorsteen te onderhouden. Gelukkig is dat eenvoudig en kunt u hem één keer per jaar laten inspecteren, bijvoorbeeld als hij geveegd wordt. Als u dat doet blijkt vanzelf wanneer u een schoorsteen renovatie nodig heeft. Dit kan een gehele of gedeeltelijke renovatie zijn.
De belangrijkste redenen om uw schoorsteen te renoveren zijn:

Natuurlijk is het ook gewoon prettig om te weten dat uw schoorsteen goed is en er bovendien mooi bijstaat. Om te checken of uw schoorsteen aan renovatie toe is, kunt u bij ons een gratis dakinspectie aanvragen. Wij kijken dan onder andere naar de status van uw schoorsteen en stellen een vrijblijvende offerte op voor de schoorsteen renovatie.

Wat gebeurt er zoal bij een schoorsteen renovatie?

Hoe een schoorsteenrenovatie precies in zijn werk gaat, hangt natuurlijk af van wat er nodig is. Bij een complete renovatie voeren we de volgende werkzaamheden uit:

Hoe uw schoorsteenrenovatie er ook uit komt te zien, bij ons kunt u rekenen op deskundig vakmanschap van een dakdekkersbedrijf met meer dan 70 jaar ervaring. Wilt u weten of u een schoorsteen renovatie nodig heeft? Vraag dan nu een gratis dakinspectie aan. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag dan hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP