Dakisolatie

Is je dak geschikt voor isolatie? Laat het gratis inspecteren

Over dakisolatie

Omdat warmte stijgt, kan maar liefst 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaan via het dak. Dit voorkom je door het dak van je woning of bedrijfspand goed te laten isoleren. Zo verbruik je op koude dagen een stuk minder energie, wat goed is voor je portemonnee en voor het milieu. Daarbij geniet je van een plezierig binnenklimaat, wat beter voor je gezondheid is. De aanwezigheid van vocht kan ingrijpende problemen veroorzaken: met name schimmelvorming en houtrot. Deze schimmels kunnen ademhalingsklachten veroorzaken, terwijl houtrot de dakconstructie aantast, waardoor de levensduur van het dak achteruit gaat.

Bij DSP voeren we de isolatie aan de buitenzijde van het pannendak uit met de ATI Pro Bardage isolatiefolie. Door het dak te isoleren aan de buitenzijde, worden naden en kieren tussen de verschillende dakdelen namelijk voorkomen.

dakisolatie

Dakisolatie combineren met een nieuw pannendak

Als je nadenkt over het vernieuwen van het dak van je huis, is het slim om ook meteen te overwegen om isolatie toe te voegen. Door isolatie toe te voegen, kun je niet alleen aanzienlijk besparen op je energiekosten, maar ook het comfort in je huis verbeteren. Bij DSP Dakdekkers bieden we de mogelijkheid om dakpannen te vervangen en tegelijkertijd hoogwaardige dakisolatie toe te passen. Dit is een verstandige investering die op de lange termijn aanzienlijke besparingen oplevert.

Hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin meteen met het verduurzamen van jouw dak!

Dakisolatie

Soorten aangeboden dakisolatie

De dakdekkers van DSP B.V. kunnen vrijwel elk dak isoleren. Zo bieden wij de volgende soorten dakisolatie aan:

Plat dak isolatie

Veel mensen denken dat je een plat dak niet kunt isoleren, maar niets is minder waar! Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden om isolatie aan te brengen op een plat dak:

Voor elke manier van isoleren past een ander type isolatie. Welke manier het beste bij jouw situatie past, hangt af van het type dakbedekking. De Dakdekkers van DSP kunnen direct zien welke manier van isoleren het beste past bij jouw dak. Vul het contactformulier in, dan komen we snel bij je langs!

Wat is de beste tijd om mijn dak te isoleren?

Kun je je dak ook in de winter laten isoleren? Jazeker! Veel mensen denken dat hun hele dak opengebroken moet worden als hun dak geïsoleerd wordt. Maar meestal is dat helemaal niet nodig. Omdat we de isolatie aan de buitenzijde van het dak uitvoeren, hoeven we alleen de buitenkant van het dak eraf te halen. Daaronder zit nog een houten laag, die blijft er bijna altijd op. Alleen in geval van rottend hout moet ook die laag vervangen worden. En dan is dat alsnog binnen 1 dag gebeurd. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de kou komt te zitten als je je dak in de winter laat isoleren!

Je kunt je dak het hele jaar door laten isoleren. Tip: hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Dus begin meteen met het verduurzamen van je dak!

Kosten dakpannen vervangen en isoleren

De kosten voor het vervangen van dakpannen en isolatie kunnen variëren, afhankelijk van het type dak, de omvang van het project en andere specifieke eisen. Bij DSP Dakdekkers staan we klaar om je te voorzien van een nauwkeurige kosteninschatting. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en offerte. Onze experts zullen het dak inspecteren en je voorzien van een gedetailleerd overzicht van de kosten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP