Dakisolatie

Over dakisolatie

Omdat warmte stijgt, kan maar liefst 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaan via het dak. Dit voorkom je door het dak van je woning of bedrijfspand goed te laten isoleren. Zo verbruik je op koude dagen een stuk minder energie, wat goed is voor je portemonnee en voor het milieu. Daarbij geniet je van een plezierig binnenklimaat, wat beter voor je gezondheid is. De aanwezigheid van vocht kan ingrijpende problemen veroorzaken: met name schimmelvorming en houtrot. Deze schimmels kunnen ademhalingsklachten veroorzaken, terwijl houtrot de dakconstructie aantast, waardoor de levensduur van het dak achteruit gaat.

DSP B.V. plaatst verschillende soorten dakisolatie en onze medewerkers kunnen je precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Wij vertellen je graag meer over de diverse soorten dakisolatie en komen desgewenst langs om je advies op maat te geven.

dakisolatie
Dakisolatie

Soorten aangeboden dakisolatie

De dakdekkers van DSP B.V. kunnen vrijwel elk dak isoleren. Zo bieden wij de volgende soorten dakisolatie aan:

Subsidie

Omdat dakisolatie voor energiebesparing zorgt, is er de mogelijkheid om hier subsidie voor aan te vragen. Deze financiële steun zorgt ervoor dat je je investering nog sneller terugverdient. Ook DSP Dakdekkers B.V. biedt dakisolatiesubsidie aan. Neem voor meer informatie over de voorwaarden vrijblijvend contact met ons op!

DSP Dakdekkers
U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP