Logo DSP Dakdekkers

Dakisolatie

Over dakisolatie

Omdat warmte stijgt, kan maar liefst 25 tot 30% van de warmte in huis verloren gaan via het dak. Dit voorkom je door het dak van je woning of bedrijfspand goed te laten isoleren. Zo verbruik je op koude dagen een stuk minder energie, wat goed is voor je portemonnee en voor het milieu. Daarbij geniet je van een plezierig binnenklimaat, wat beter voor je gezondheid is. De aanwezigheid van vocht kan ingrijpende problemen veroorzaken: met name schimmelvorming en houtrot. Deze schimmels kunnen ademhalingsklachten veroorzaken, terwijl houtrot de dakconstructie aantast, waardoor de levensduur van het dak achteruit gaat.

DSP B.V. plaatst verschillende soorten dakisolatie en onze medewerkers kunnen je precies vertellen welk materiaal en welke methode het meest geschikt is voor jouw dak. Wij vertellen je graag meer over de diverse soorten dakisolatie en komen graag langs om je advies op maat te geven.

dakisolatie
Dakisolatie

Soorten aangeboden dakisolatie

De dakdekkers van DSP B.V. kunnen vrijwel elk dak isoleren. Zo bieden wij de volgende soorten dakisolatie aan:

Plat dak isolatie

Veel mensen denken dat je een plat dak niet kunt isoleren, maar niets is minder waar! Er zijn zelfs meerdere mogelijkheden om isolatie aan te brengen op een plat dak:

Voor elke manier van isoleren past een ander type isolatie. Welke manier het beste bij jouw situatie past, hangt af van het type dakbedekking. De Dakdekkers van DSP kunnen direct zien welke manier van isoleren het beste past bij jouw dak. Vul het contactformulier in, dan komen we snel bij je langs!

Wat is de beste tijd om mijn dak te isoleren?

Kun je je dak ook in de winter laten isoleren? Jazeker! Veel mensen denken dat hun hele dak opengebroken moet worden als hun dak geïsoleerd wordt. Maar meestal is dat helemaal niet nodig. Alleen de buitenkant van het dak hoeft eraf om dakisolatie aan te brengen. Daaronder zit nog een houten laag, die blijft er bijna altijd op. Alleen in geval van rottend hout moet ook die laag vervangen worden. En dan is dat alsnog binnen 1 dag gebeurd. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je in de kou komt te zitten als je je dak in de winter laat isoleren!

Je kunt je dak het hele jaar door laten isoleren. Tip: hoe sneller je je dak laat isoleren, hoe eerder je energiekosten kunt gaan besparen. Dus begin meteen met het verduurzamen van je dak!

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP