Diensten

Duurzaam dak

Wil jij een duurzaam dak aan laten leggen? Bij DSP Dakdekkers begrijpen we dat je wellicht met enkele vragen zit voordat je deze belangrijke beslissing neemt.

Duurzaam dak laten aanleggen

Woningen verduurzamen is één van de meest besproken onderwerpen van deze tijd. Het milieubewustzijn groeit en dat geldt ook voor de behoefte om te besparen op energielasten. Maar wist je dat het dak een grote rol kan spelen bij het verduurzamen van je woning? DSP Dakdekkers helpt je graag aan een duurzaam dak. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden!

Waarom je dak verduurzamen?

Een dak heeft meerdere functies. Het beschermt ons tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast draagt een dak bij aan comfort in huis, door warmte vast te houden. Door een slecht geïsoleerd dak verdwijnt veel warmte naar buiten. Een duurzaam dak betekent dus minder stoken; er ‘lekt’ immers niet of nauwelijks warmte weg. Je verlaagt je energierekening en minder stoken is ook nog eens goed voor het milieu. 

Daken verduurzamen is een van de specialisaties van DSP Dakdekkers. We plaatsen bijvoorbeeld verschillende soorten dakisolatie en duurzame dakbedekking. Welke methode en welk materiaal is nu de beste oplossing voor jouw dak? Dat kunnen onze deskundige medewerkers je precies vertellen. Neem contact op voor advies, of vraag direct een dakinspectie aan.

Vul het formulier in om een afspraak in te plannen.

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

Dak verduurzamen door dakisolatie

Voor het verduurzamen van een dak bestaan meerdere oplossingen. DSP Dakdekkers biedt voor vrijwel elk dak een oplossing, zoals dakisolatie. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

 • Pannendak isolatie
 • Bijvoorbeeld: Rolisolatie superfoil SF40BB
 • Plat dak isolatie
 • Bijvoorbeeld: Pir platen

Vraag een dakinspectie aan om te onderzoeken welke oplossing het beste is voor jouw dak. We komen graag bij je langs om je dak te inspecteren en een inschatting te maken.

De voordelen van een duurzaam dak

Van een duurzaam dak heb je het hele jaar voordeel: het houdt de warmte vast in de winter en houdt de koelte binnen in de zomer. Ook niet onbelangrijk: je bespaart er flink mee op je energiekosten. Minder stoken is ook goed voor het milieu, het betekent namelijk minder CO2-uitstoot.

Hoe staat het ervoor met de duurzaamheid van jouw dak? Veel Nederlandse daken zijn bijvoorbeeld wel geïsoleerd, maar vaak is dat matige of verouderde isolatie. Maak daarom een afspraak voor een dakinspectie van DSP Dakdekkers of neem contact op als je hier vragen over hebt of graag meer informatie wilt.

Dakisolatie

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Daarom je dak verduurzamen door DSP Dakdekkers

Bij DSP Dakdekkers kun je terecht voor vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van daken. Daarbij geniet je bij ons altijd van de volgende voordelen:

 • Klantvriendelijkheid
 • Vakkundige dakinspectie
 • Hoog serviceniveau
 • Eerlijke en scherpe prijzen
 • Gecertificeerd veilige werkwijze
 • Gespecialiseerde en toegewijde medewerkers
 • We gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen en apparatuur

Onze klanten zijn erg tevreden en waarderen ons met een 9+ voor onze dienstverlening. Dus wil je jouw dak laten verduurzamen? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

24/7 Spoedservice

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.