Dakwerker in België

Wil je weten waar DSP B.V. actief is in België?

DSP Dakdekkers is werkzaam in verschillende regio’s in België: Geel, Hasselt, Lommel en Turnhout. Zo zijn we altijd snel ter plaatse en kunnen we meteen het dakprobleem inspecteren en oplossen. Heb jij last van een dakprobleem dat opgelost moet worden? Selecteer hieronder jouw dichtstbijzijnde regio!

Vraag direct een offerte aan!

Of neem telefonisch contact met ons op

Dakreparatie in België

Een vakkundig afgewerkte dakreparatie nodig in België? Wat voor dak je ook hebt, het maakt voor ons niets uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Vraag vrijblijvend informatie aan en samen komen we erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.

Mijn dak lekt, wat nu?

Heb je last van een daklekkage? Bel zo snel mogelijk naar DSP Dakdekkers op +31 (0)620616816. Het is van essentieel belang dat je snel contact opneemt bij een lekkage. Hoe eerder wij de lekkage kunnen verhelpen, hoe minder schade je eraan overhoudt. Wij zijn 365 dagen per jaar, 24/7 bereikbaar!

DSP Dakdekkers bus

Dak renoveren in België

Soms is het nodig om je hele dak te laten renoveren. Dit is voor veel mensen een enorme kostenpot en daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je in energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak een keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel ons voor een afspraak om je dak te laten reinigen.

Dakdekker
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP