Diensten dak

Dakwerker in Lommel

Je dak laten renoveren door DSP Dakdekkers

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak via WhatsApp naar ons sturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte, plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

Dakpannen vervangen in Lommel

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels. Daarnaast hebben ze een zeer lange levensduur. Toch zullen dakpannen op een gegeven moment vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kiest u natuurlijk voor onze deskundige dakwerkers. Plan direct een afspraak met ons in!

Plat dak laten bedekken

Wil jij jouw platte dak laten bedekken in de omgeving van Lommel? DSP is 24/7 bereikbaar en staat 365 dagen per jaar hiervoor garant. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het laten bedekken of repareren van een plat dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak één keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel naar ons algemene nummer (085 130 3256) voor een afspraak om je dak te laten reinigen.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Tarieven DSP Dakdekkers

De tarieven voor een reparatie kunnen erg verschillen. Deze verschillen aan de hand van de staat van jouw dak en de werkzaamheden die we uit moeten voeren. Bekijk de gemiddelde kosten voor de meest voorkomende werkzaamheden op onze tarieven-pagina.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.