Diensten dak

Dakwerker in Geel

Vakkundige dakrenovatie in Geel

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Dit wordt ook wel dakrenovatie genoemd. Bij DSP hebben we al vele jaren ervaring met dakrenovaties en zijn we 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via WhatsApp, via het icoontje rechts onderaan de pagina, en kijken wij mee wat er aan de hand is.

Plat dak laten bedekken

Wil jij jouw platte dak laten bedekken in de omgeving van Geel? DSP is 24/7 bereikbaar en staat het hele jaar hiervoor garant. Wij beantwoorden graag al jouw vragen over het laten bedekken of repareren van een plat dak. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakpannen vervangen

Dakpannen staan bekend om hun goede bestendigheid tegen het weer, mos en vogels en om de zeer lange levensduur. Maar er komt een moment dat de dakpannen vervangen moeten worden. Om ervoor te zorgen dat dit zo goed mogelijk gebeurt, kies je natuurlijk voor onze deskundige dakwerkers. Maak een afspraak met ons!

Kosten pannendak

Wil je jouw pannendak laten renoveren? Dan heb je de keuze uit betonnen dakpannen en keramische dakpannen. De kosten van keramische dakpannen liggen hoger, maar hebben wel een langere levensduur. Neem contact op voor meer informatie en persoonlijk advies.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Dakproblemen

DSP Dakdekkers helpt je bij diverse soorten dakproblemen: daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud en dakisolatie. Heb je last van een ander dakprobleem? Stuur dan een foto van het probleem via WhatsApp en dan kijken wij met je mee naar een oplossing.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.