Dakdekker in Rotterdam

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Lekkend dak in Rotterdam

Woon je in een van de wijken: Delfshaven, Overschie, Kralingen of Crooswijk? Hier hebben we de afgelopen tijd veel lekkages gerepareerd, dus we zijn erg bekend met de daken in je buurt. Maar doordat we al 70 jaar ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Rotterdam repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!
Daklekkage laten dichten
Schuin dak dakbedekking

Dakrenovatie

Is jouw dak al meerdere malen gerepareerd of heeft het zijn maximale levensduur bereikt? Dan is de kans groot dat je een dakrenovatie nodig hebt. Bij DSP Dakdekkers zorgen we altijd voor een vakkundig afgewerkte reparatie voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in de omgeving van Rotterdam. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar (085) – 580 82 38.

pannendaken
dakpannen aanbrengen

Betrouwbare dakdekker

DSP is een hele kundige en betrouwbare dakdekker in Zuid- en Midden-Nederland. Wij tonen jou graag dat wij een betrouwbare dakdekker zijn, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Neem contact op voor meer informatie over betrouwbare dakdekkers.

Dakproblemen

DSP Dakdekkers heeft al 70 jaar ervaring en is altijd snel ter plaatse om jouw dakprobleem op te lossen. Heb je een vraag over daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud of dakisolatie? Neem contact op met dé betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland.
Dakpannen leggen
Bitumen dak

Tarieven DSP Dakdekkers

De tarieven voor een reparatie kunnen erg verschillen. Deze verschillen aan de hand van de staat van jouw dak. Op onze pagina zijn gemiddelde kosten benoemd. Bekijk onze tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden op onze pagina.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP