Diensten dak

Dakdekker in Rotterdam

Lekkend dak in Rotterdam

Woon je in een van de wijken Delfshaven, Overschie, Kralingen of Crooswijk? Hier hebben we de afgelopen tijd veel lekkages gerepareerd, dus we zijn erg bekend met de daken in jouw buurt. Maar doordat we al meer dan 30 jaar ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Rotterdam repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Dakrenovatie

Is jouw dak al meerdere malen gerepareerd of heeft het zijn maximale levensduur bereikt? Dan is de kans groot dat je een dakrenovatie nodig hebt. Bij DSP Dakdekkers zorgen we altijd voor een vakkundig afgewerkte reparatie voor een eerlijke prijs. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in de omgeving van Rotterdam. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar 085 130 3256.

Dakproblemen

DSP Dakdekkers heeft al jaren ervaring en is altijd snel ter plaatse om jouw dakprobleem op te lossen. Heb je een vraag over daklekkage, dakreparatie, dakonderhoud of dakisolatie? Neem contact op met dé betrouwbare dakdekker uit Midden- en Zuid-Nederland. Wij leveren altijd kwaliteit op hoog niveau!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Betrouwbare dakdekker

DSP is een hele kundige en betrouwbare dakdekker in Midden- en Zuid-Nederland. Wij tonen jou graag dat wij een betrouwbare dakdekker zijn, want transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

Tarieven DSP Dakdekkers

De tarieven voor een reparatie kunnen erg verschillen. Deze verschillen aan de hand van de staat van jouw dak. Op onze pagina zijn gemiddelde kosten benoemd. Bekijk onze tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden op onze tarieven pagina.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.