Dakdekker in Gouda

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Dakinspectie in Gouda

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er gekeken naar: dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een dakinspectie!
dakinspectie
dak reparatie

Dakrenovatie

Heb jij een dakrenovatie nodig in de omgeving van Gouda? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn dé betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wanneer we bij een dakrenovatie beschadigde onderdelen in de dakconstructie tegenkomen, zullen we deze ook vervangen door nieuwe onderdelen. Zo leveren wij een vakkundig afgewerkte reparatie! Bel voor meer informatie!

Dak in Gouda laten repareren

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem meteen actie, want als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan er een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in. Als je ons een foto stuurt van je kapotte dak, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!
dak repareren
dakpannen aanbrengen

Kosten nieuw dak

Wil je een compleet nieuw dak? Dan zijn de kosten afhankelijk van het soort dak dat je hebt. Een plat dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €100 en een schuin dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €130. Bekijk onze tarievenpagina of vraag een gratis offerte aan om achter de precieze kosten te komen!

Nieuwe dakpannen leggen

Wil je nieuwe dakpannen laten leggen? Vraag dan DSP Dakdekkers om advies! Niet ieder dak is hetzelfde en daardoor moeten er soms dakpannen op maat gemaakt worden. Je kan kiezen uit vele vormen, materialen en kleuren, die allemaal hun voordelen bieden.  Vraag naar de mogelijkheden!
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP