Diensten dak

Dakdekker in Gouda

Dakinspectie in Gouda

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er gekeken naar dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een dakinspectie!

Dakrenovatie

Heb jij een dakrenovatie nodig in de omgeving van Gouda? Dan ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres. Wij zijn dé betrouwbare dakdekker uit Midden- en Zuid-Nederland. Wanneer we bij een dakrenovatie beschadigde onderdelen in de dakconstructie tegenkomen, zullen we deze ook vervangen door nieuwe onderdelen. Zo leveren wij een vakkundig afgewerkte reparatie! Bel voor meer informatie naar 085 130 3256 of neem per e-mail contact met ons op: [email protected].

Dak in Gouda laten repareren

Zijn er een aantal dakpannen kapot of is het bitumen op je dak beschadigd? Onderneem meteen actie, want als er water onder de dakpannen of de dakbedekking komt, kan een lekkage ontstaan in je huis. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Schakel daarom meteen DSP Dakdekkers in. Als je ons een foto stuurt van je kapotte dak, sturen wij direct een kostenoverzicht en zijn we snel ter plaatse. Bij spoed kunnen we er zelfs al binnen een paar uur zijn!

Nieuwe dakpannen leggen

Wil je nieuwe dakpannen laten leggen? Vraag dan DSP Dakdekkers om advies! Niet ieder dak is hetzelfde en daardoor moeten er soms dakpannen op maat gemaakt worden. Je kan kiezen uit vele vormen, materialen en kleuren, die allemaal hun voordelen bieden. Vraag naar de mogelijkheden!

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Kosten nieuw dak

Wil je een compleet nieuw dak? Dan zijn de kosten afhankelijk van het soort dak dat je hebt. Een plat dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €100 en een schuin dak laten plaatsen ligt tussen de €75 – €130. Bekijk onze tarievenpagina of vraag een offerte aan om achter de precieze kosten te komen!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.