Dakdekker in Gorinchem

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage in Gorinchem

Niets zo vervelend als een lekkend dak. DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het vakkundig oplossen van daklekkages. Wij sporen het probleem op met onze gratis dakinspectie. Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop of bel direct ons spoednummer. Je kunt rekenen op de vaklui van DSP-dakdekkers. 365 dagen per jaar zijn wij 24/7 binnen 2 uur in Gorinchem om je lekkend dak te verhelpen. Bel nu!

Daklekkage laten dichten
dak reparatie

Vakkundige dakrenovatie

Wanneer de dakbedekking ouder is dan 15 jaar, is de kans groot dat je de dakbedekking moet laten vervangen. Ook wel dakrenovatie genoemd. Wij hebben al 70 jaar ervaring met dakrenovaties en zijn 365 dagen per jaar bereikbaar. Bij twijfel kan je altijd een foto sturen via whatsapp en kijken wij mee wat er aan de hand is.

Betrouwbare dakdekker

Een betrouwbare dakdekker nodig in omgeving Gorinchem? DSP is een betrouwbare dakdekker en wij zijn te herkennen aan de volgende punten: 24/7 bereikbaar, ruim 50 Google reviews, beoordeeld met 4.9/5.0, 70 jaar ervaring en wij gaan natuurlijk volgens veiligheidsvoorschriften te werk. Bekijk andere belangrijke aspecten van een betrouwbare dakdekker.

pannendaken
dakpannen aanbrengen

Vakkundige dakinspectie

Voor een vakkundige dakinspectie ben je bij dakdekkers van DSP B.V. aan het juiste adres. Regelmatige inspectie van je pannendak of bitumen dak voorkomt daklekkages of andere plotselinge dakproblemen. DSP dakdekkers inspecteert niet alleen de dakbedekking, nokvorsten en dakgoten maar kijkt ook naar het loodwerk, dakramen en eventueel schoorstenen of dakkapellen.

Dakreparatie omgeving Gorinchem

Een vakkundig afgewerkte dakreparatie nodig in de omgeving van Gorinchem? Wat voor dak je ook hebt, het maakt voor ons niets uit. Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. Vraag vrijblijvende informatie aan en samen komen we erachter wat we exact voor jou kunnen betekenen.
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP