Dakdekker in Dordrecht

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage in Dordrecht

Wanneer je ontdekt dat er sprake is van een daklekkage wil je snel handelen. DSP is werkzaam in Dordrecht en altijd binnen 2 uur ter plaatse. Maak een foto van je plat dak of pannendak en verstuur die naar ons op Whatsapp. Zo kunnen wij meekijken en goed informeren hoe wij de daklekkage of het dakprobleem kunnen opsporen en verhelpen. 

Daklekkage laten dichten
dakinspectie

Dakinspectie

Door jouw dak door DSP te laten inspecteren, ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Onze inspecteur zal elk aandachtspunt nauwkeurig noteren, zodat er niets over het hoofd wordt gezien. Dit zorgt voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag een gratis offerte aan!

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Dordrecht? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

DSP Dakdekkers
dakpannen aanbrengen

Dakreparatie in Dordrecht, ook 's nachts

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in onder andere de omgeving Oud en Nieuw Krispijn, Land van Vlak en de Vogelbuurt. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar (085) – 580 82 38.

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak een keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel ons voor een afspraak om je dak te laten reinigen.
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP