Diensten dak

Dakdekker in Dordrecht

Daklekkage in Dordrecht

Wanneer je ontdekt dat er sprake is van een daklekkage, wil je snel handelen. Zodra je een lekkage opmerkt, is het verstandig om meteen naar het spoednummer van DSP Dakdekkers te bellen: +31 6 20 61 68 16. Zelfs midden in de nacht staan we paraat om spoedeisende reparaties uit te voeren.

Dakinspectie in regio Dordrecht

Door jouw dak door DSP te laten inspecteren, ben je verzekerd van een betrouwbaar advies. Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er een uitgebreide controle uitgevoerd op de dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Onze inspecteur zal niets over het hoofd zien en elk aandachtspunt nauwkeurig noteren. Dit zorgt voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Vraag direct een dakinspectie aan!

Dakrenovatie door kundige dakdekkers

Een dakrenovatie nodig in Dordrecht? Bij DSP werken kundige en betrouwbare dakdekkers. Tijdens een dakrenovatie herstellen onze vakkundige dakdekkers alle beschadigde plekken, scheuren en kloven in het dak. Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dakproblemen voorkomen

Het belangrijkste wat je kan doen om dakproblemen te voorkomen, is het dak één keer per jaar te controleren op grote ongeregeldheden. Daarnaast is het belangrijk om de dakgoten en regenpijpen vrij van vuil te maken. Bel ons voor een afspraak om je dak te laten reinigen!

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Dakreparatie in Dordrecht, ook 's nachts

Laat jouw dak spoedig repareren door een professionele dakdekker. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren in onder andere de omgeving Oud en Nieuw Krispijn, Land van Vlak en de Vogelbuurt. Ook bij een spoedreparatie, kun je direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Bel op ieder gewenst moment naar +31 6 20 61 68 16. Voor minder urgente reparaties, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 130 3256 of per e-mail: .

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Netjes en vakkundig

We nemen de verantwoordelijkheid voor een vakkundige afwerking, maar ook voor de netheid van de werkplek.