Dakdekker in Den Haag

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Daklekkage in Den Haag laten repareren

Woon je in een van de wijken: Laak, Molenwijk of Archipel? Hier hebben we de afgelopen tijd veel lekkages gerepareerd, dus we zijn erg bekend met de daken in je buurt. Maar doordat we al 70 jaar ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Den Haag repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!
Daklekkage laten dichten
Schuin dak dakbedekking

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving Den Haag? Bij DSP Dakdekkers krijg je altijd een gratis dakinspectie. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Vraag jouw gratis dakinspectie aan!

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Den Haag. We komen eerst langs voor een gratis dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakproblemen verhelpen

Hulp nodig bij een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Den Haag? DSP Dakdekkers is de betrouwbare dakdekker uit Zuid- en Midden-Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Stormschade

Na een flinke storm zie je snel beschadigingen aan de dakpannen, nokvorsten, dakramen en gevels. Heb jij flinke schade aan je dak opgelopen door een storm? Bel dan naar het spoednummer van DSP 06-20616816. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden onze spoedservice ook ‘s nachts aan.

Daklekkage
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP