Diensten dak

Dakdekker in Den Haag

Daklekkage in Den Haag laten repareren

Woon je in een van de wijken: Laak, Molenwijk of Archipel? Hier hebben we de afgelopen tijd verschillende lekkages gerepareerd, dus we zijn bekend met de daken in deze buurt. Maar doordat we al veel jaren ervaring hebben, kunnen we alle soorten daken in Den Haag repareren. We staan voor nette en vakkundige reparaties voor een eerlijke prijs. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving Den Haag? Bij DSP Dakdekkers staan we altijd klaar om jouw dak te inspecteren. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er een uitgebreide controle uitgevoerd op de dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Vraag jouw dakinspectie aan!

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Den Haag. We komen eerst langs voor een dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

Dakproblemen verhelpen

Hulp nodig bij een daklekkage, dakreparatie of dakonderhoud in Den Haag of omstreken? DSP Dakdekkers is de betrouwbare dakdekker uit Midden- en Zuid-Nederland. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan altijd voor je klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Stormschade regio Den Haag

Na een flinke storm zie je snel beschadigingen aan de dakpannen, nokvorsten, dakramen en gevels. Heb jij flinke schade aan je dak opgelopen door een storm? Bel dan naar het spoednummer van DSP +31 6 20 61 68 16. Wij zijn 24/7 bereikbaar en bieden onze spoedservice ook ‘s nachts aan. Voor minder urgente reparaties, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 130 3256 of per e-mail: .

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.