Dakdekker in Delft

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Tijdens een dakreparatie door onze ervaren dakdekkers controleren we het dak ook op zwakke punten die we alvast kunnen aanpakken. Zo proberen we toekomstige dakproblemen tegen te gaan en kan je dak er weer voor een aantal jaren tegenaan!
dak repareren
dakinspectie

Snelle en eerlijke dakinspectie

Een dakinspectie duurt 10 tot 20 minuten en daarna heb je meteen duidelijkheid over jouw dak. Daarnaast biedt DSP Dakdekkers ook nog eens een gratis dakinspectie aan! Wij kijken naar onder andere de dakbedekking, nokvorsten en de dakgoten. Neem contact op voor een gratis dakinspectie.

Dakrenovatie in Delft

Voor een renovatie van je dak in Delft ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en alle soorten werkzaamheden. Of je dus een pannendak of een plat dak hebt, wij zorgen ervoor dat het vakkundig gerenoveerd wordt. Een voorbeeld van een dakrenovatie waarbij we het dak ook hebben geïsoleerd, is te bekijken op onze projectenpagina.

Dak laten renoveren
dakpannen aanbrengen

DSP Dakdekkers

DSP is een dakdekkersbedrijf dat gespecialiseerd is in onder andere daklekkage, dakrenovatie, dakisolatie en dakrenovatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar en staan 365 dagen per jaar voor je klaar. Wij zijn werkzaam in Zuid- en Midden-Nederland en staan dus zo bij jou voor de deur in Delft. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Pannendaken Delft

Wil je jouw pannendak laten renoveren? DSP beschikt over vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. DSP adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw pannendak. Neem contact op voor meer informatie.
Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP