Diensten dak

Dakdekker in Delft

Dakreparatie door ervaren dakdekkers

Tijdens een dakreparatie door onze ervaren dakdekkers controleren we het dak ook op zwakke punten die we alvast kunnen aanpakken. Zo proberen we toekomstige dakproblemen te voorkomen en kan je dak er weer voor een aantal jaren tegenaan!

Snelle en eerlijke dakinspectie in regio Delft

Een dakinspectie duurt 10 tot 20 minuten en daarna heb je meteen duidelijkheid over jouw dak. Wij kijken tijdens de inspectie onder andere naar de dakbedekking, nokvorsten en de dakgoten. Neem contact op voor een dakinspectie.

Dakrenovatie in Delft

Voor een renovatie van je dak in Delft en omgeving, ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en alle soorten werkzaamheden. Of je nu een pannendak of een plat dak hebt, wij zorgen ervoor dat het vakkundig gerenoveerd wordt.

Pannendak renovatie Delft

Wil je jouw pannendak laten renoveren? DSP beschikt over vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Daktegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en kleuren. DSP adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden voor jouw pannendak. Neem contact op voor meer informatie.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

DSP Dakdekkers

DSP is een dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in onder andere daklekkage, dakrenovatie, dakisolatie en dakrenovatie. Wij zijn 24/7 bereikbaar, staan 365 dagen per jaar voor je klaar en leveren altijd kwaliteit op hoog niveau. Wij zijn werkzaam in Midden- en Zuid-Nederland en staan zo bij jou voor de deur in Delft. Vraag vrijblijvend informatie aan.

Spoedreparatie regio Delft

Laat jouw dak spoedig repareren door een van onze professionele dakdekkers. Wij van DSP Dakdekkers kunnen de schade aan jouw dak snel repareren, ook midden in de nacht. Voor spoedreparaties, zoals een daklekkage, kun je ons bereiken op +31 6 20 61 68 16. Voor minder urgente reparaties, neem dan telefonisch contact met ons op via 085 130 3256 of per e-mail: .

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.