Dakdekker in Bodegraven

Bel direct met het kantoor uit Zuid-Holland

Binnen twee uur je daklekkage verhelpen?

Vermoed je dat je dak lekt of stroomt het met bakken je huis in? Handel altijd snel om verdere schade, gevaarlijke situaties en hoge kosten te voorkomen. DSP Dakdekkers is 24/7 bereikbaar en staat ook ‘s nachts klaar om in de regio Bodegraven daklekkages op te lossen. 

Daklekkage laten dichten
dakinspectie

Dakinspectie in Bodegraven

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er gekeken naar: dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een dakinspectie!

Je dak laten renoveren

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via Whatsapp versturen. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.
pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakreparatie

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via Whatsapp naar 06-20616816.

DSP Dakdekkers

Wij zijn een ervaren specialist in dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. Wij plaatsen onder andere dakkapellen, lichtkoepels, dakramen en dakisolatie. Daarnaast kunnen wij ook schoorsteenrenovaties uitvoeren en doen we verschillende soorten dakreparaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak en bekijk onze pagina over betrouwbare dakdekker voor meer informatie. 

Dakpannen leggen
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP