Diensten dak

Dakdekker in Bodegraven

Binnen twee uur je daklekkage verhelpen?

Vermoed je dat je dak lekt of stroomt het met bakken je huis in? Handel altijd snel om verdere schade, gevaarlijke situaties en hoge kosten te voorkomen. DSP Dakdekkers is 24/7 bereikbaar en staat ook ‘s nachts klaar om in de regio Bodegraven daklekkages op te lossen. Bel direct ons spoednummer: +31 6 44 83 16 60.

Dakinspectie in Bodegraven

Wanneer je kiest om de dakinspectie door DSP uit te laten voeren, wordt er een uitgebreide controle uitgevoerd op de dakbedekking, nokvorsten, schoorsteen, loodwerk, dakgoten, dakramen en eventuele dakkapellen. Maak een afspraak met DSP voor een uitgebreide dakinspectie!

Professionele dakreparatie in Bodegraven

Als je dak erg beschadigd of versleten is, moet het waarschijnlijk gerenoveerd worden. Om hier zeker van te zijn, komen we graag langs om het te inspecteren. Of je kunt een foto maken van je dak en die via WhatsApp versturen, via het icoontje rechts onderaan de pagina. Als het nodig is dat we het dak renoveren, stellen we een vrijblijvende offerte op. Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden zo spoedig mogelijk in.

Dakreparatie experts

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via WhatsApp of neem telefonisch (085 130 3256) of per e-mail ([email protected]) contact op.

Maak direct een afspraak voor een dakdekker bij jou in regio Bodegraven!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

DSP Dakdekkers

Wij zijn ervaren specialisten op het gebied van dakrenovatie, dakbedekking en dakonderhoud. Wij plaatsen onder andere dakkapellen, lichtkoepels, dakramen en dakisolatie. Daarnaast kunnen wij ook schoorsteenrenovaties uitvoeren en doen we verschillende soorten dakreparaties. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak een vrijblijvende afspraak. Bij DSP leveren we altijd kwaliteit op hoog niveau!

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Servicegerichte aanpak

We zijn trots op onze servicegerichte aanpak en streven ernaar om elke klant tevreden te stellen.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.