Dakdekker in Woerden

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage in Woerden

Woon je in de omgeving van Woerden en heb je last van een daklekkage? Wij zijn al 70 jaar dé dakexpert van Nederland en kunnen binnen 2 uur ter plaatse zijn om jouw daklekkage op te lossen. Doordat de gevolgen van een daklekkage groot kunnen zijn, is het belangrijk direct te handelen. Neem snel contact met ons op!
Daklekkage laten dichten
dakisolatie pir

Soorten dakisolatie

Wij van DSP bieden verschillende soorten dakisolatie aan: platdakisolatie, algemene dakisolatie, SF40BB isolatie en pannendak isolatie. Voorkom dat je teveel energie verbruikt door je dak goed te laten isoleren. Wij komen graag langs om je advies op maat te geven. Maak een vrijblijvende afspraak!

Dak renoveren

Soms is het nodig om je hele dak te laten renoveren. Dit is voor veel mensen een enorme kostenpost en daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je in energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op.
pannendaken
dakpannen aanbrengen

Dakinspectie Woerden

Als je het dak niet regelmatig laat inspecteren, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wij van DSP kunnen jaarlijks een inspectie uit laten voeren door onze vakkundige medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zullen aan de hand van deze resultaten een gratis offerte opstellen voorzien van eerlijke prijzen.

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving van Woerden? Bij DSP Dakdekkers krijg je altijd een gratis dakinspectie. Vaak heb je dakproblemen te laat door of weet je niet precies waar de schade zit. Vraag jouw gratis dakinspectie aan!

dak reparatie
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP