Diensten dak

Dakdekker in Woerden

Daklekkage in Woerden

Woon je in de omgeving van Woerden en heb je last van een daklekkage? Wij zijn al meer dan 30 jaar dé dakexpert van Nederland en kunnen binnen twee uur ter plaatse zijn om jouw daklekkage op te lossen. Doordat de gevolgen van een daklekkage groot kunnen zijn, is het belangrijk direct te handelen. Neem snel contact met ons op via het spoednummer: +31 6 20 61 68 16.

Soorten dakisolatie

Wij van DSP bieden verschillende soorten dakisolatie aan: platdakisolatie, algemene dakisolatie, SF40BB isolatie en pannendak isolatie. Voorkom dat je te veel energie verbruikt door je dak goed te laten isoleren. Wij komen graag langs om je advies op maat te geven. Maak een vrijblijvende afspraak!

Dak renoveren

Soms is het nodig om je hele dak te laten renoveren. Dit is voor veel mensen een enorme kostenpost en daarom houden we de prijzen zo laag mogelijk, maar voeren we onze taken wel zeer vakkundig uit en bieden we een klantvriendelijke service. Daarbij bespaar je in energiekosten als je bijvoorbeeld isolatie laat aanbrengen. Hierdoor haal je de renovatiekosten er op lange termijn wel uit. En soms is je dak zo oud en versleten dat je kans hebt op lekkages als je er niet snel iets aan laat doen. Wil je weten of jouw dak ook een renovatie nodig heeft? Neem dan contact met ons op.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

Veiligheid voorop

Wij werken volgens de voorschriften om ieders veiligheid te waarborgen.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Vaktechnisch bedrijf

Dakdekkers van DSP beschikken over alle benodigde vaktechnische kennis.

Dakinspectie Woerden

Als je het dak niet regelmatig laat inspecteren, kun je gemakkelijk schade over het hoofd zien. Wij van DSP kunnen jaarlijks een inspectie uit laten voeren door onze vakkundige medewerkers, zodat je precies weet waar je aan toe bent. We zullen aan de hand van deze resultaten een offerte opstellen voorzien van eerlijke prijzen.

Vakkundig afgewerkte dakreparatie

Dakreparatie nodig in de omgeving van Woerden?  Bij DSP Dakdekkers kun je terecht voor een professionele dakreparatie voor een eerlijke prijs. Ons team aan specialisten staat klaar om jouw dak op een professionele en keurige manier te repareren. Daarnaast zorgen we te allen tijde voor een goede afhandeling en nazorg.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.