Dakdekker in Nieuwegein

Bel direct met het kantoor uit Utrecht

Daklekkage in Nieuwegein

Last van een daklekkage? Of het nu kringen in je plafond zijn of dat het water al naar beneden druppelt, je wilt het zo snel mogelijk opgelost hebben. Schakel DSP Dakdekkers in en we komen er zo snel mogelijk aan. Als het nodig is komen we zelfs midden in de nacht langs in Nieuwegein om je daklekkage tegen te gaan. We zijn daarom ook 24/7 bereikbaar op ons spoednummer.
Daklekkage laten dichten
industriële bitumen daken

Dakrenovatie laten uitvoeren

Moet je dak gerenoveerd worden? Neem dan contact op met DSP Dakdekkers, hét dakdekkersbedrijf in Nieuwegein. We komen eerst langs voor een gratis dakinspectie en stellen vervolgens een vrijblijvende offerte op. Voor een indicatie van de kosten kun je ook al op onze tarievenpagina kijken. Als je de offerte goedkeurt, plannen we de werkzaamheden in en renoveren we je dak vaak al binnen een paar dagen. We zijn een allround dakdekkersbedrijf, dus we zijn gespecialiseerd in alle soorten daken en werkzaamheden. Voor de renovatie van een pannendak of een plat (bitumen) dak, ben je bij DSP Dakdekkers aan het juiste adres!

Dakreparatie

Kapotte dakpannen of scheuren in je bitumen dak; daar wil je zo snel mogelijk vanaf. De vakmannen van DSP Dakdekkers zijn gespecialiseerd in het repareren van een schuin, plat of bitumen dak. We kunnen de lekkage aan jouw dak snel repareren. Stuur een foto van jouw dakprobleem via Whatsapp naar 06-20616816.
dak repareren
dakpannen aanbrengen

Dakinspectie

Bij DSP Dakdekkers werkt erkend en vakkundig gespecialiseerd dakpersoneel. Dat komt goed van pas voor een dakinspectie in de omgeving van Nieuwegein. Wij inspecteren jouw dak grondig en geven aan de hand van deze inspectie een advies over de beste oplossing bij schade. Plan jouw vrijblijvende inspectie in bij DSP!

Bitumen dak repareren

DSP Dakdekkers werkt met twee methodes om bitumineuze dakbedekking te repareren. Wij plaatsen regelmatig nieuwe bitumineuze dakbedekkingen op woonhuizen, bedrijfspanden, aanbouw of schuren. Bekijk de mogelijkheden voor reparatie van een bitumen dak.
Bitumen dak reparatie
Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP