Dakbedekking

Stormschade aan je dak

Extreme weersomstandigheden, zoals heftige windstoten, storm, onweer en hagelbuien, kunnen ernstige schade aanrichten aan het dak van je woning of bedrijfspand. Na een flinke storm zijn beschadigingen aan dakpannen, nokvorsten, dakramen en gevels vaak zichtbaar. Echter, het echte gevaar schuilt in de gaten en scheuren die later lekkages in de dakbedekking veroorzaken. Het is daarom belangrijk om na de storm de schade aan je dak zo snel mogelijk te laten herstellen. DSP Dakdekkers pakt stormschade aan je dakpannen, en andere beschadigde onderdelen van je dak, snel en vakkundig aan, zodat waterschade aan de dakconstructie en je interieur wordt voorkomen. Neem dus direct contact op als een storm schade aan je dak heeft veroorzaakt!

Stormschade en je verzekering

In sommige gevallen ben je verzekerd tegen stormschade aan je dak. Daarom kan DSP Dakdekkers, naast het repareren van het dak, ook helpen met het opstellen van een offerte voor je verzekeringsmaatschappij. Deze offerte omvat niet alleen foto's van de schade en de uitgevoerde herstelwerkzaamheden, maar ook de bijbehorende kosten. Hierdoor vergroot je de kans dat de kosten rechtstreeks door je verzekeraar worden gedekt, zodat je deze niet zelf hoeft voor te schieten. Neem contact op voor meer informatie!

Bescherm je dak en interieur tegen de gevolgen van stormschade. Bij DSP Dakdekkers begrijpen we de urgentie van snelle actie na schade door storm. Ons ervaren team staat klaar om effectieve oplossingen te bieden en verdere schade te voorkomen. Neem direct contact op en laat ons je helpen jouw dak te herstellen!

Maak direct een afspraak voor de reparatie van jouw dak na stormschade!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.