Dak bedekt met sneeuw

Daklekkage door sneeuw

Dakproblemen, zoals daklekkage door sneeuw, kunnen in de winter extra overlast veroorzaken. De combinatie van kou en neerslag maakt deze problemen ernstiger. Als je te lang wacht, worden de problemen bovendien alleen maar erger of zelfs gevaarlijk. Neem dus bij dakproblemen altijd zo snel mogelijk contact op met DSP Dakdekkers. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week op ons rekenen. Heeft het spoed? Bel dan zo snel mogelijk ons spoednummer +31 6 44 83 16 60. We staan dan binnen twee uur voor je deur. Heb je minder spoedeisende reparaties nodig of heb je hier vragen over? Bel dan naar 085 130 3256 of mail naar [email protected].

De gevaren van daklekkage door sneeuw

Een laagje sneeuw is vaak een mooi gezicht, maar een grote hoeveelheid sneeuw op een dak kan problemen opleveren. Een pak sneeuw van tien of meer centimeter geeft een enorme druk op je dak. Bij te hoge druk kan er beschadiging en lekkage ontstaan.

Gebruik nooit chemische middelen om de sneeuw te laten smelten, want dat kan de dakbedekking aantasten. Wat je het beste kunt doen, is zo snel mogelijk onze hulp inschakelen. Op het dak werken is, zeker in de winter, niet zonder risico’s. Daarom werken wij altijd volgens strenge veiligheidsvoorschriften; voor de veiligheid van onze klanten en onszelf.

Redenen om te kiezen voor DSP Dakdekkers

Dakproblemen kun je het beste aan professionals overlaten. De gecertificeerde dakdekkers van DSP zijn zeer ervaren specialisten; dakproblemen kennen voor ons geen geheimen meer. Onze dakdekkers maken gebruik van duurzame materialen en geavanceerde apparatuur. Bovendien bieden wij op al onze werkzaamheden een garantie van 10 jaar.

Maak direct een afspraak voor een dakreparatie na hevige sneeuwval!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.

Daklekkage door sneeuw en andere winterse dakproblemen voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen en gelukkig zijn er een aantal maatregelen die je zelf kunt nemen bij hevige sneeuwval:

  • Probeer op een voorzichtige en veilige manier losse sneeuw van het dak te verwijderen, om extra druk op het dak te voorkomen
  • Houd de waterafvoer vrij, zodat water van gesmolten sneeuw snel wordt afgevoerd.
  • Maak je dakgoten schoon.

Indien je toch te maken hebt met lekkages of andere dakproblemen door de sneeuwval, neem dan contact op met DSP Dakdekkers. Wij staan klaar om het op te lossen.

Neem contact met ons op

Ben jij op zoek naar een betrouwbare vakman die je snel kan helpen bij daklekkage door sneeuw of andere dakproblemen, of heb je hier vragen over? Neem dan direct contact met ons op! Bel naar 085 130 3256 of mail naar [email protected]. Wil je liever appen? Stuur dan een foto van je dak naar ons WhatsApp nummer, via het icoontje rechts onderaan de pagina, zodat wij de situatie kunnen beoordelen. Samen zorgen we voor een effectieve oplossing!

Dak bedekt met sneeuw

Allround dakwerk

Wij hebben de kennis en expertise om alle aspecten van dakwerk met de hoogste kwaliteit uit te voeren.

Afspraken nakomen

We begrijpen dat je een strak schema hebt en wij zorgen ervoor dat we ons aan de afgesproken deadlines houden.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Uitgebreid advies

We nemen de tijd om je te voorzien van uitgebreid advies.