Sedum dak

Uw huis op een mooie wijze verduurzamen? Kies voor een prachtig Sedum dak van DSP!

Een groen dak met Sedum wordt steeds populairder in Nederland, en dat is niet voor niets. Groene daken hebben een mooie rustgevende uitstraling, koelen goed, zorgen dat de dakbedekking langer goed blijft en dragen bovendien bij aan het verminderen van klimaatverandering. Sedum is bij uitstek het materiaal om uw groene dak mee aan te laten leggen.

Sedum is namelijk een vetplantje dat uw dak een mooie dichte uitstraling geeft en dat bestendig is tegen alle omstandigheden waar een dak mee te maken krijgt, zoals droogte, maar ook wind en regen. Het hecht bovendien makkelijk aan een onderlaag, waardoor er minder gewicht op het dak komt te liggen. Bij DSP hebben we al vele jaren goede ervaringen met Sedum daken.

De vele voordelen van een Sedum dak

Sedum kent als materiaal vele voordelen:

Er zitten dus vele voordelen aan een Sedum dak. Bent u net zo enthousiast als wij? Vraag dan nu een gratis inspectie aan en kijk of uw dak geschikt is voor Sedum.

Sedum op het dak leggen, het kan bijna op ieder dak

Als u interesse heeft in een Sedum dak, dan kan dat bijna altijd gerealiseerd worden. Zowel op een plat dak als op een schuin dak. Wanneer u ons inschakelt voor het aanleggen van een Sedum dak komen wij eerst ter plekke inspecteren of uw dak er geschikt voor is. We letten dan op de volgende zaken:

Als dit allemaal in orde is, kunnen we een vrijblijvende offerte uitbrengen, en daarna de Sedum snel en secuur met matten aanleggen, nadat we natuurlijk hebben gezorgd voor een goede ondergrond. Mocht het niet allemaal in orde zijn, kijken we of we uw dak alsnog geschikt kunnen maken, en nemen we dat mee in de offerte.

Schakel DSP in voor uw Sedum dak

Wij hebben met DSP al 70 jaar ervaring met het aanleggen van groene Sedum daken. Kies daarom voor onze deskundigheid en laat uw groen Sedum dak aanleggen door onze dakdekkers. Wij geven tot 10 jaar garantie en leveren altijd topkwaliteit. Vraag hier nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

U bent bijna klaar voor uw gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag in contact met u om uw situatie te bespreken!

Chat openen
Hoi,

Heeft u hulp nodig met uw dak? Neem dan contact met ons op!

Groetjes,
Team DSP