Dakbedekking

Schoorsteenveger

Schoorsteen laten vegen

Wil je je schoorsteen laten vegen? De ervaren schoorsteenvegers van DSP Dakdekkers staan voor je klaar. Voor slechts € 65 verzorgen wij een grondige schoorsteenreiniging. Plan direct een afspraak in en zorg voor een veilig en optimaal werkende schoorsteen!

Hoe vaak moet je een schoorsteen laten vegen?

Wij adviseren om je schoorsteen minimaal één keer per jaar te laten vegen. Bij intensief gebruik van je kachel of open haard is twee keer per jaar aan te raden. Zo kun je optimaal en veilig genieten van je haard zonder zorgen over schoorsteenbrand of erger.

Schoorsteenveger nodig? Neem contact op!

Wil jij jouw schoorsteen vakkundig laten vegen door een schoorsteenveger van DSP Dakdekkers? Of wil je weten wat de kosten zijn voor het laten vegen van jouw schoorsteen? Neem contact met ons op! Bel naar 085 130 3256 of mail naar [email protected].

Maak direct een afspraak om jouw schoorsteen te laten vegen door DSP!

Vul hier onder jouw gegevens in. En wij contacteren je voor het maken van een afspraak.

* verplicht

Waarom je schoorsteen laten vegen?

Regelmatig vegen is essentieel voor een optimaal en veilig werkende schoorsteen. Laat je jouw schoorsteen langdurig niet vegen, dan loop je een aantal risico’s. Hier zijn de redenen waarom een schone schoorsteen van groot belang is:

  • Voorkom schoorsteenbrand. Helaas komen schoorsteenbranden duizenden keren per jaar voor en in 40% van de gevallen is achterstallig onderhoud de oorzaak.
  • Voorkom koolmonoxidevergiftiging. Door verstopping van de schoorsteen kan koolmonoxide minder goed je woning verlaten.
  • Veel verzekeraars eisen het. Stel dat er schoorsteenbrand of erger ontstaat, dan vergoeden veel verzekeraars de schade niet als de oorzaak achterstallig onderhoud is.
  • Beter voor het milieu. Is de schoorsteen schoon, dan kan de kachel beter zuurstof aanzuigen. Daardoor stoot je minder schadelijke deeltjes uit, zoals CO2 en roetdeeltjes.
  • Beter rendement. Een schone schoorsteen werkt efficiënter, waardoor je een beter rendement uit je installatie haalt.
Schoorsteen renovatie door DSP Dakdekkers

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

Duurzaam materiaal

Wij werken uitsluitend met duurzaam materiaal en apparatuur.