Pannendak Vervangen

DSP Dakdekkers houdt zich dagelijks bezig met het repareren, renoveren en isoleren van daken. Bekijk onderstaand project om een indruk te krijgen van wat een dakrenovatie bij DSP Dakdekkers precies inhoudt en wat de ervaring van de huiseigenaar was met ons betrouwbare dakdekkersbedrijf.  

Pannendak vervangen in Beek, Limburg

Wat we hebben gedaan:

Voor versus na de dakrenovatie

Voor de dakrenovatie

Dak vóór vernieuwing dakpannen

Na de dakrenovatie

Dak na vernieuwing dakpannen

Review van de huiseigenaar Cheryl Heijboer

“Via Google ging ik op zoek naar een goede dakdekker die mijn dak kon renoveren. Ik heb uiteindelijk voor DSP Dakdekkers gekozen omdat de reviews er veelbelovend uitzagen en de prijs-kwaliteit verhouding een stuk beter was dan van andere dakdekkersbedrijven. Mijn dak was erg verouderd en was nog niet geïsoleerd. Ik hoefde zelf niet na te denken over welke soort isolatie en dakpannen het beste waren; DSP Dakdekkers heeft het uitgezocht en mij hierin geadviseerd, waarna ze alles van A tot Z hebben geregeld.

Ik ben erg tevreden over de snelheid en kundigheid van de dakdekkers van DSP. Het zijn vriendelijke dakdekkers die hard werken. Binnen 4 dagen was het al helemaal klaar! Het eindresultaat ziet er uitstekend uit. Uiteindelijk was zelfs de prijs nog minder dan ik had verwacht.

Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Van mij krijgen ze een dikke 9!”

– Cheryl Heijboer

Aanbrengen dakisolatie dakdekkers

Ook interesse in een dakrenovatie?

Is jouw dak ook verouderd en zou je het graag willen laten isoleren en er nieuwe dakpannen op willen laten plaatsen? Wij komen, behalve in Limburg, ook in Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. Neem direct contact met ons op door te bellen, mailen of een Whatsapp bericht te sturen.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP