Lekkage in bitumen dak repareren

Lekkage bitumen dak gedicht in Culemborg

Wat we hebben gedaan:

Bitumen dakbedekking gelegd door DSP Dakdekkers

Review van de huiseigenaar E. van Schijndel

“We zochten via Google naar een dakdekker om de lekkage in ons platte dak te verhelpen. We hebben naar drie dakdekkers gemaild en DSP Dakdekkers reageerde het snelst. Daarom hebben we toen DSP langs laten komen.

Een van de dakdekkers kwam ons bitumen dak inspecteren. Hij vond een gat in het dak dat door een ander dakdekkersbedrijf een tijdje geleden niet goed was gedicht. We kregen het advies van DSP om het dak te vervangen, aangezien het al 30 jaar oud was. Binnen een week konden ze al begonnen en ze waren binnen één dag al klaar.

Ik ben erg tevreden over het contact met DSP Dakdekkers. Zowel de dakdekker die ons dak kwam inspecteren als de twee mannen die het dak kwamen vervangen waren erg vriendelijk, netjes en beleefd. Naderhand heeft een van hen nog foto’s gemaakt van het eindresultaat en dat ziet er erg netjes uit. Ook is de prijs/kwaliteitsverhouding goed. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. En het werk wat ze verrichten is gewoon erg goed.

Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen bij vrienden en familie en mocht ik ooit weer een lekkage krijgen dan ga ik weer gebruik maken van de diensten van DSP. Van mij krijgt DSP Dakdekkers een 8,5!”

– E. van Schijndel

Bitumen dak aanleggen

Ook last van een daklekkage in je bitumen dak?

Heb jij ook last van een lekkage of is je bitumen dak verouderd en wil je het laten renoveren? Wij komen, behalve in Culemborg, ook in andere delen van Gelderland, in Utrecht, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Neem contact met ons op door te bellen, mailen of een Whatsapp bericht te sturen.

Je bent bijna klaar voor je gratis dakinspectie! 80%

Vrijblijvende dakinspectie aanvragen?

Wij komen graag met je in contact om jouw situatie te bespreken!

WhatsApp openen
Hoi,

Heb je een probleem met je dak?
Stuur een foto via WhatsApp.

Wij reageren snel!

Groetjes,
Team DSP