DSP Dakdekkers - bitumen plat dak

Lekkage bitumen dak gedicht in Culemborg, Gelderland

DSP Dakdekkers is gespecialiseerd in het repareren, renoveren en isoleren van daken. Bekijk onderstaand project om een indruk te krijgen van wat een dakreparatie bij DSP Dakdekkers precies inhoudt en hoe de huiseigenaar de reparatie van zijn bitumen dak heeft ervaren.

Wat we hebben gedaan

  • Lekkage opgespoord
  • Gat gedicht
  • Bitumen vervangen

Plan direct een afspraak in voor een offerte of uitgebreide dakinspectie!

Bitumen dakbedekking gelegd door DSP Dakdekkers

Bitumen dakbedekking gelegd door DSP Dakdekkers

Review van de huiseigenaar E. van Schijndel

“We zochten via Google naar een dakdekker om de lekkage in ons platte dak te verhelpen. We hebben naar drie dakdekkers gemaild en DSP Dakdekkers reageerde het snelst. Daarom hebben we toen DSP langs laten komen.

Een van de dakdekkers kwam ons bitumen dak inspecteren. Hij vond een gat in het dak dat door een ander dakdekkersbedrijf een tijdje geleden niet goed was gedicht. We kregen het advies van DSP om het dak te vervangen, aangezien het al 30 jaar oud was. Binnen een week konden ze al beginnen en ze waren binnen één dag al klaar.

Ik ben erg tevreden over het contact met DSP Dakdekkers. Zowel de dakdekker die ons dak kwam inspecteren als de twee mannen die het dak kwamen vervangen waren erg vriendelijk, netjes en beleefd. Naderhand heeft een van hen nog foto’s gemaakt van het eindresultaat en dat ziet er erg netjes uit. Ook is de prijs/kwaliteitsverhouding goed. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ook niet de duurste. En het werk wat ze verrichten is gewoon erg goed.

Ik zou DSP Dakdekkers zeker aanbevelen bij vrienden en familie en mocht ik ooit weer een lekkage krijgen dan ga ik weer gebruik maken van de diensten van DSP. Van mij krijgt DSP Dakdekkers een 8,5!”

– E. van Schijndel

Ook last van een daklekkage in je bitumen dak?

Heb jij ook last van een lekkage of is je bitumen dak verouderd en wil je het laten renoveren? Wij komen, behalve in Culemborg, ook in andere delen van Gelderland, in UtrechtNoord-Brabant en Zuid-Holland. Neem contact met ons op door te bellenmailen of een Whatsapp bericht te sturen.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

ramona ramcia

16.5.2024,

Goed company :)

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo