Pannendak renovatie + isolatie Berlicum

Pannendak renovatie en isolatie met zonnepanelen

Dakrenovatie- en isolatie met zonnepanelen

In deze video nemen we je mee door de volledige renovatie en isolatie van een pannendak, inclusief 'before' beelden, diverse werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat. Vervolgens is het nieuwe dak voorzien van zonnepanelen.

Bij deze uitgebreide dakrenovatie hebben we verschillende belangrijke stappen uitgevoerd:

  • Verwijderen van de oude dakpannen: We hebben de bestaande dakpannen zorgvuldig verwijderd om plaats te maken voor de nieuwe dakconstructie.
  • Aanbrengen van tengels en folie: De tengels zorgen voor een stevige basis en ventilatie onder de dakpannen, terwijl de folie beschermt tegen vocht en condensatie.
  • Dakisolatie aan de buitenzijde: We hebben het dak geïsoleerd met SF40BB isolatierollen, die zorgen voor een uitstekende thermische isolatie.
  • Nieuwe dakpannen plaatsen: De nieuwe dakpannen bieden niet alleen een fraai uiterlijk, maar ook een betrouwbare bescherming tegen de elementen.
  • Reinigen van de dakgoten: We hebben ook de dakgoten grondig schoongemaakt, zodat het water goed kan wegstromen en verstoppingen worden voorkomen.

Dakisolatie biedt diverse voordelen, zoals een lagere energierekening, een comfortabeler binnenklimaat en een verminderde ecologische voetafdruk.

Wil je meer weten over hoe DSP Dakdekkers jouw pannendak kan vervangen, renoveren, repareren en isoleren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies of een offerte.

30+ jaar ervaring

We hebben jarenlange ervaring op het gebied van pannen- en platte daken.

24/7 service

Ook 's nachts is een DSP dakdekker altijd snel ter plaatse.

10 jaar garantie

Op nieuwe daken krijg je bij DSP 10 jaar garantie.

Gewaardeerd met een 9+

DSP wordt gewaardeerd met een 9+ door klanten!

Alle reviews bekijken

Indrani Paramasivam

13.5.2024,

We are happy with the work DSP did on our roof so far. Their employees had a good work ethic and were customer friendly, by which we mean th...

Sander Van dijk

11.5.2024,

Heel fijn geholpen door de mannen van DSP! Randy heeft het lood netjes afgewerkt en Jeremy onze platte dak. De dakkapel bleek slecht te zijn...

Maikel Schöen

25.4.2024,

Kortgeleden is er een lekkage in ons dak gevonden. Hiervoor contact opgenomen met DSP Dakdekkers en zij kwamen kostenloos het dak inspectere...

Romy van Buuren

18.4.2024,

Het zijn betrouwbare jongens waarbij ik een vrijblijvende offerte heb aangevraagd. Ze vragen een nette prijs en bieden goede service!

Carmen de Ruijter

15.4.2024,

Er zijn veel oplichters (waar net zoals velen, ook wij helaas ingetrapt zijn), maar DSP is daar geen een van! Ze hebben goed werk geleverd. ...

Marjolijn de Jong

5.3.2024,

We zijn heel blij met dit bedrijf. Altijd snel en deskundig hulp. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden. Hard werkende medewerkers.

DSP Dakdekkers - bitumen plat dak
DSP Kachels logo
Woon inspiratie logo
Superfoil logo
Kingspan logo